Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σε πελάγη ευτυχίας η Νατάσα Θεοδωρίδου

Τι συνέβη;

23 Μαΐου 2020 18:41
Σε πελάγη ευτυχίας η Νατάσα Θεοδωρίδου

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η αγαπημένη τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου και όχι άδικα. Ο λόγος που η τραγουδίστρια χαμογελά είναι τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η ξεχωριστή εκπομπή που προβλήθηκε εχθές το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Mega με ένα μουσικό αφιέρωμα σε εκείνη και τις μεγάλες επιτυχίες της.

Η εκπομπή «Στο Σπίτι με τη Νατάσα» κυριάρχησε στον ανταγωνισμό και στα επιμέρους κοινά 18-34 ξεχώρισε με ποσοστό τηλεθέασης 19%.

Οι νέοι έδειξαν την πιο θερμή ανταπόκριση στο πρόγραμμα με τα ανά λεπτό μερίδια τηλεθέασης να αγγίζουν το 52% στους Άνδρες 18-24, το 44% στις Γυναίκες 18-24, το 34,5% στις Γυναίκες 25-34 και το 29,6% στους Άνδρες 25-34.

Τα ντουέτα της Νατάσας με την κορυφαία Πίτσα Παπαδοπούλου, η εμφάνιση στο πλάι της του Πέτρου Ιακωβίδη, η πρώτη αποκλειστική παρουσίαση του νέου τους τραγουδιού «Παραδόθηκα σε σένα», καθώς και οι απολαυστικές κουβέντες με τον Παντελή Καναράκη , απογείωσαν το κέφι κι αυτό αποτυπώνεται βέβαια και στη μαζική συμμετοχή των τηλεθεατών μέσω μηνυμάτων στα social media.

Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης για όλα τα προγράμματα της prime time ζώνης, όπως επίσης, εδώ μπορείτε να δείτε τα νούμερα που σημείωσαν όλα τα προγράμματα.

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 14,0
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την Μουρμούρα 14,3
  • ALPHA: Καταδίωξη στο βουνό των Μαγισσών 10,6
  • ΑΝΤ1: Αν ήμουν πλούσιος 9,2
  • ΑΝΤ1: Best Friends Fear 10.3
  • STAR: The transporter 10.1
  • ΣΚΑΙ: Ο γιατρός 11.9
  • Mega: Είσαι το ταίρι μου 15.0
  • Mega: Στο σπίτι με τη Νατάσα 15,1

Αγνώριστη η Νατάσα Θεοδωρίδου! Η φωτογραφία από το παρελθόν που θα σας σοκάρει!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μια αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια που μας ταξιδεύει με την μαγική της φωνή! Πόσο έχει αλλάξει από τότε που ξεκίνησε την καριέρα της; Η φωτογραφία που θα σας παρουσιάσουμε έχει τεράστια διαφορά με το σήμερα!

Ήρθε στην Αθήνα το 1996 και εργάστηκε σε νυχτερινά κέντρα με μεγάλη επιτυχία. Το 1996 δούλεψε στις "Θαλασσιές τις Χάντρες" στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων. Μαζί της ήταν ο Αντώνης Ρέμος, ο Λάμπης Λιβιεράτος και ο Παντελής Καναράκης. Κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο το 1997, ο οποίος και έγινε πλατινένιος. Το 1998 κυκλοφορεί το δεύτερό της δίσκο, με τίτλο "Δεύτερη αγάπη", που αποτέλεσε σταθμό για την καριέρα της, με αποκορύφωμα τη συνεργασία με τον Πασχάλη Τερζή στο τραγούδι "Δεν θέλω τέτοιους φίλους". Δείτε ακόμα: Η τραγουδίστρια σε ρόλο... καθαρίστριας! - Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδει! (Video)

Το άλμπουμ έγινε πλατινένιο, ξεπερνώντας τα 80.000 αντίτυπα, ενώ η συνεργασία με τον Πασχάλη Τερζή επεκτάθηκε και με τις εμφανίσεις τους στα «Αστέρια». Οι επόμενες συνεργασίες της ήταν με το Νότη Σφακιανάκη στην Θεσσαλονίκη, και με τον Αντώνη Ρέμο και το Στέλιο Διονυσίου στον «Απόλλωνα». Το Μάρτιο του 2000 κυκλοφόρησε το τρίτο της άλμπουμ, με τίτλο "Θα μιλήσω με τ' αστέρια", που έγινε επίσης πλατινένιο.

Οι επιτυχίες και οι συνεργασίες της μετά απογείωσαν την καριέρα της αφού κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα της φωνής της! Οι τάσεις της μόδας βέβαια έπαιξαν τον ρόλο τους στην εμφάνιση της τραγουδίστριας!

Η αλλαγή στην εμφάνιση είναι εμφανής! Δείτε την φωτογραφία από το παρελθόν την δεκαετία του 2000 σε ένθετο γνωστού περιοδικού!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share