Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μείναμε άφωνοι: Αυτό είναι το ύψος του Σπύρου Παπαδόπουλου

Απίστευτο!

23 Μαΐου 2020 13:23
Μείναμε άφωνοι: Αυτό είναι το ύψος του Σπύρου Παπαδόπουλου

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ένας ηθοποιός και παρουσιαστής ιδιαίτερα αγαπητός από το κοινό αφού φροντίζει να κρατά υπέροχη συντροφιά τα βράδια του Σαββάτου με την εκπομπή του "Στην υγειά μας ρε παιδιά", αλλά και να σκορπά άφθονο γέλιο με τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές σειρές αλλά και θεατρικές παραστάσεις.

Είναι πολλά όμως αυτά που δεν γνωρίζαμε για το Σπύρο Παπαδόπουλο, όπως για παράδειγμα η ηλικία του, δείτε εδώ την ακριβή ημερομηνία γέννησης του. Ένα ακόμη πράγμα που δεν γνωρίζαμε για τον παρουσιαστή είναι το ύψος του. Μπορεί να φαίνεται ιδιαίτερα ψηλός αλλά μη γελιέστε, λίγο ότι στο περισσότερο μέρος της εκπομπής είναι καθιστός, λίγο οι σωστές γωνίες στα πλάνα και στις φωτογραφίες... Πολλά μπορεί. Το θέμα είναι ότι ο ηθοποιός έχει ύψος 1,78. Δυο μέτρα μπορεί να μην είναι αλλά όπως και να έχει παραμένει στη λίστα με τους γοητευτικούς άντρες της ελληνικής showbiz.

Γιατί ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν πίνει ποτέ κρασί στα γυρίσματα της εκπομπής;

Λίγοι είναι αυτοί που έχουν παρατηρήσει πως ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής του "Στην υγειά μας ρε παιδιά", δεν πίνει κρασί όπως όλοι οι καλεσμένοι αλλά έχει δίπλα του πάντα ένα ποτήρι με καφέ. Ποιος είναι όμως ο λόγος;

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει περάσει μια περιπέτεια με την υγεία του που μάλιστα έκανε ο ίδιος γνωστή στο ευρύ κοινό ανακοινώνοντας με μεγάλο θάρρος πως πάσχει από καρκίνο, δείτε εδώ όλα όσα είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Μετά τη μάχη του λοιπόν με τον καρκίνο στο νεφρό από την οποία και βγήκε νικητής ο παρουσιαστής σταμάτησε να πίνει αλκοόλ.

"Το σωστό είναι ένας πολιτισμένος άνθρωπος, γιατί εγώ δεν είμαι πολιτισμένος άνθρωπος, να προβλέπει, να κάνει προληπτική ιατρική…Εγώ δεν ήμουν τόσο, απλώς έχω πολύ καλούς φίλους γιατρούς που ήταν δίπλα μου και έτσι το προλάβαμε αλλά νομίζω ότι όταν είναι να γίνει κάτι, που λένε γραφτό, θα γίνει, οπότε μέχρι να γίνει αυτό είπαμε εγώ τη δουλειά μου και αυτός τη δική του", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την μεγάλη μάχη ο Σπύρος Παπαδόπουλος!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share