Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020

Τραγωδία για την οικογένεια Ευαγγελάτου - Στεφανίδου: Συντετριμμένοι παρουσιάστρια και δημοσιογράφος!

Δύσκολες ώρες

22 Μαΐου 2020 22:03
Τραγωδία για την οικογένεια Ευαγγελάτου - Στεφανίδου: Συντετριμμένοι παρουσιάστρια και δημοσιογράφος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες για την Τατιάνα Στεφανίδου αφού η σφαλιάρα ήταν ηχηρή!

Συγκεκριμένα η Τατιάνα Στεφανίδου καλείται να καταβάλλει το ποσό του εντός εκατομμυρίου ευρώ στους κληρονόμους του επιχειρηματία, Ιωάννα Ζώνα, ο οποίος είχε απαχθεί το 2001 στην λεωφόρο Ράλλη!

Η παρουσιάστρια από την πλευρά της κατέθεσε απευθείας αγωγή εις βάρος του υπό πτώχευση Alter, εκεί όπου παρουσίαζε την εκπομπή "Γυάλινος Τοίχος" και ζητάει από το κανάλι που πλέον δεν υπάρχει να καταβάλει το συγκεκριμένο υπέρογκο ποσό!

Τατιάνα Ευαγγελάτος

Η παρουσιάστρια από την πρώτη στιγμή, όπως έιναι αναμενόμενο έχει τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος της συμβουλεύει για κάθε της κίνησης!

Πάντως οι ώρες είναι πολύ δύσκολες για την οικογένεια αφού αν κληθεί τελικά η παρουσιάστρια να πληρώσει το ποσό θα είναι μια "τραγωδία" που θα τους χτυπήσει που δύσκολα θα καταφέρουν να ξεπεράσουν άμεσα! Το όλο ζήτημα έχει προκύψει εδώ και περίπου 1,5 χρόνο αλλά το τελευταίο διάστημα είχε "παγώσει" εξαιτίας των εξελίξεων σε Ελλάδα και κόσμο! Πλέον όμως η οικογένεια καλείται να βρει λύση.

Κορίτσαρος: Η Τατιάνα Στεφανίδου με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς! Κορμί από τα λίγα

Τατιάνα Στεφανίδου: Οι εμφανίσεις της με μαγιό είναι σπάνιες, γι’ αυτό και κάθε της καρέ με μπικίνι κόβει την ανάσα!

Οι φωτογραφίες είναι από το περσινό καλοκαίρι! Έχοντας βάλει πλώρη με το σκάφος για τη Λευκάδα, την Κεφαλλονιά και το Μεγανήσι η παρουσιάστρια απολαμβάνει τα κρυστάλλινα νερά με τον άντρα της Νίκο Ευαγγελάτο...

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την τσάκωσε πάνω στο σκάφος της, την ώρα που ετοιμαζόταν να βουτήξει στην θάλασσα... Οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε είναι χωρίς ίχνος ρετούς και είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε έτσι την παρουσιάστρια...

Τατιάνα Στεφανίδου μαγιό

Η Τατιάνα, όπως διαπιστώσατε και μόνοι σας, αν και μανούλα, το κορμί της έχει καταφέρει να το διατηρεί σε άψογη κατάσταση, με διατροφή και σωστή γυμναστική!

Τατιάνα Στεφανίδου μαγιό

Μάλιστα, στο youweekly.gr φρόντισε και έμαθε όλα τα διατροφικά μυστικά της παρουσιάστρια που μπορεί να θέλεις κι εσύ να ακολουθήσεις...

Τατιάνα Στεφανίδου μαγιό

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share