Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αμαξάρα: Αυτό το αυτοκίνητο οδηγεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Πάθαμε πλάκα!

21 Μαΐου 2020 13:26
Αμαξάρα: Αυτό το αυτοκίνητο οδηγεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε δει τι αυτοκίνητο οδηγεί ο παρουσιαστής της εκπομπής "Στην Υγειά μας ρε παιδιά", Σπύρος Παπαδόπουλος; Μείναμε άφωνοι όταν είδαμε.

Ο παρουσιαστής, εκτός από ένας πολύ πετυχημένος ηθοποιός και παρουσιαστής είναι λάτρης του ωραίου φύλου δείτε εδώ την σύντροφό του-, αλλά και των τεσσάρων τροχών! Με ιαπωνικό αυτοκίνητο κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό ο Σπύρος Παπαδόπουλος. O ίδιος απέκτησε ένα νέο Nissan Juke με πετρελαιοκινητήρα 1,5 dCi απόδοσης 110 ίππων.

Εκτός του μαύρου χρώματος, φαίνεται πως το crossover μοντέλο της Nissan έχει εξοπλιστεί με αρκετά στοιχεία εξατομίκευσης, όπως διακοσμητικά σε προβολείς, καθρέπτες και άλλα.

Δείτε το εντυπωσιακό αυτοκίνητο του:

"Στην υγειά μας ρε παιδιά": Έτσι θα είναι το πρώτο επεισόδιο για τον Σπύρο Παπαδόπουλο μετά την καραντίνα

Επιστρέφει στις οθόνες μας με νέα επεισόδια η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Το πρόγραμμα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην παρουσίαση είχε διακόψει τα γυρίσματα λόγω του κορωνοϊού.

Όπως έχει γίνει σχεδόν σε όλα τα κανάλι έτσι και στον ΣΚΑΪ η ψυχαγωγία επιστρέφει. Οι ιθύνοντες του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» αποφάσισαν να ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα, τηρώντας φυσικά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Έτσι το πρόγραμμα θα μπορέσει να ρίξει τίτλους τέλους χωρίς το φινάλε της σεζόν να είναι απότομο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η εκπομπή με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην παρουσίαση θα επιστρέψει στις οθόνες μας το Σάββατο 30 Μαΐου.

Η εκπομπή θα είναι ιδιαίτερη αφού όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα η εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Άλλωστε αυτοί ήταν οι «ήρωες» που έδωσαν τη μάχη της πρώτης γραμμής κόντρα στον κορωνοϊό.

Στην εκπομπή θα τραγουδήσουν οι Κώστας Μακεδόνας, Γλυκερία, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης, Μελίνα Κανά και Δημήτρης Μπάσης. Ακόμη παραμένει άγνωστο το πόσα επεισόδια θα γυριστούν μέχρι το οριστικό φινάλε της σεζόν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα ανανεώσει το ραντεβού του με τους τηλεθεατές στον ΣΚΑΪ. Άλλωστε πρόκειται για μία σταθερή αξία του προγράμματος του καναλιού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share