Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αννίτα Πάνια: Οι λεπτομέρειες για τον ανατρεπτικό γάμο που λίγοι γνώριζαν

Σπάνια εικόνα!

21 Μαΐου 2020 11:08
Αννίτα Πάνια: Οι λεπτομέρειες για τον ανατρεπτικό γάμο που λίγοι γνώριζαν

Η Αννίτα Πάνια είναι από τους πιο εκρηκτικούς και ανατρεπτικούς χαρακτήρες της ελληνικής τηλεόρασης. Κανείς δεν περίμενε λοιπόν κάτι λιγότερο και στο γάμο της.

Η γνωστή παρουσιάστρια το 2014 παντρεύτηκε τον μουσικοσυνθέτη Νίκο Καρβέλα και μαζί απέκτησαν έναν γιο. Η τελετή ήταν πραγματικά κάτι το μοναδικό μιας και κανείς από τους δυο τους δεν αγαπά τα στερεότυπα και τα κλισέ. Αποφάσισαν λοιπόν με το δικό τους τρόπο να κάνουν το γάμο τους να μείνει στην ιστορία.

Ένα διαφορετικό styling επέλεξαν και οι δυο τους, μακριά από σοβαροφανή κουστούμια για το Νίκο Καρβέλα και τα αστραφτερά και "βαριά" νυφικά για την Αννίτα Πάνια που επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα. Το ζευγάρι ωστόσο πλέον ακολουθεί διαφορετικούς δρόμους μιας και έχουν χωρίσει αλλά ακόμη και ο χωρισμός τους ήταν ανατρεπτικός, δείτε εδώ πώς κατάφεραν το χωρισμό αλά Σουηδία που ξάφνιασε τους πάντες.

Δείτε τη σπάνια φωτογραφία από το γάμο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα:

Αννίτα Πάνια: Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά ζυγίζει

Πόσα κιλά ζυγίζει τελικά η Αννίτα Πάνια; Αυτό το νούμερο λέει η ζυγαριά της και δεν πάει το μυαλό σας αφού πραγματικά δεν της φαίνεται καθόλου!

Η Αννίτα Πάνια είναι Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια γεννημένη το 1970. Πριν αρχίσει την τηλεοπτική της καριέρα το 1995 με την εκπομπή συνοικεσίων Το Χρυσό Κουφέτο, ήταν δασκάλα γαλλικών (δείτε εδώ σε ποια Ελληνίδα ηθοποιό έκανε μάθημα) αλλά και τραγουδοποιός. Μετά το Το Χρυσό Κουφέτο ασχολήθηκε με εκπομπές νέων ταλέντων, όπως το Σπάνια Πουλιά και το Je t' Aime. Σε αυτές τις εκπομπές πρόβαλλε αρκετούς "trash" τραγουδιστές, όπως λένε οι επικριτές της.

Στις 12 Ιουνίου, 2007, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε πρόστιμο 200.000 ευρώ στο Alter για υποβάθμιση ποιότητας προγράμματος στην εκπομπή της Je t' Aime, με το σκεπτικό, ότι στην εκπομπή γελοιοποιούνται οι ιδιαιτερότητες των καλεσμένων.

Ως απάντηση, πανεπιστημιακοί, όπως ο καθηγητής Νομικής Φίλιππος Σπυρόπουλος και η αναπληρώτρια καθηγήτρια Ψυχολογίας του Παντείου, Αλεξάνδρα Κορωναίου υπεράσπισαν το δικαίωμα των ατόμων αυτών στη δημόσια προβολή.

Πάμε όμως στο θέμα μας. Πρόσφατα, σας αποκαλύψαμε την διατροφή που κάνει η αγαπημένη παρουσιάστρια, με την οποία έχασε 8 κιλά (δείτε εδώ το πρόγραμμα διατροφής) σε έναν μήνα. Σήμερα, θα σας πούμε πόσα κιλά είναι. Η ίδια είναι 66 κιλά, αλλά δεν της φαίνεται καθόλου, μιας και είναι πολύ κομψή!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share