Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αυτή είναι η πανέμορφη κόρη του Γιάννη Μπέζου - Η ομοιότητά τους είναι απίστευτη!

Κούκλα!

21 Μαΐου 2020 09:19
Αυτή είναι η πανέμορφη κόρη του Γιάννη Μπέζου - Η ομοιότητά τους είναι απίστευτη!

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και ταλαντούχους ηθοποιούς που τον απολαμβάνουμε τόσο σε νέες σειρές όσο και σε επαναλήψεις παλαιότερων που δεν θα χορτάσουμε ποτέ. Είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Ναταλία Τσαλίκη και πριν 31 χρόνια μετέδωσαν το πηγαίο ταλέντο τους στην κόρη τους, Ηρώ.

Η Ηρώ Ελένη Μπέζου είναι σήμερα 31 ετών και όπως όλα δείχνουν εκτός από το παρουσιαστικό του μπαμπά της έχει κληρονομήσει και το ταλέντο του μιας και τα βήματα της στο χώρο της υποκριτικής γίνονται με απόλυτη σιγουριά και σημειώνουν πάντα επιτυχία. Φυσικά, είναι αναμενόμενο τα παιδιά διαφόρων καλλιτεχνών να ακολουθούν τα χνάρια των γονιών τους, δείτε εδώ την κόρη του Γιώργου Κιμούλη που κάνει τα πρώτα της βήματα στο θεατρικό σανίδι.

Μάλιστα, ο Γιάννης Μπέζος, σε παλαιότερη ανάρτηση του στο Instagram, είχε γράψει για την κόρη του πως: «Από μικρή μου έλεγε πως ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά εγώ ήμουν της άποψης πως είναι σημαντικό να κάνεις αυτό που πραγματικά θες, που επιθυμεί βαθιά η καρδιά σου. Και τελικά ακολούθησε τον δρόμο τον γονιών της και έγινε και αυτή μια υπέροχη ηθοποιός!! Και έτσι μετά από χρόνια με περηφάνια εξομολογούμαι πως η Ηρώ είναι φτιαγμένη γι΄ αυτή τη δουλειά, είναι η πάστα της!! Πάντα θα σε καμαρώνω Ηρώ μου!!».

Αυτή είναι η ηλικία του Γιάννη Μπέζου - Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές διαχρονικές σειρές, και έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική τηλεόραση. Θα φανταζόμασταν, λοιπόν, ότι έχει και κάποια άλφα ηλικία.

Πάθαμε πλάκα όταν είδαμε πόσο χρονών είναι, αλλά και με το ύψος του που θα δείτε εδώ, μιας και το παρουσιαστικό του δεν συνάδει με την εικόνα του. Μάλιστα, φαίνεται πολύ νεότερος από όσο είναι.

Έχει γεννηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου 1956 (63 ετών) και ξεκίνησε την καριέρα του το 1984, και πρωταγωνίστησε 1991-1992 στους "Απαράδεκτους" σε ηλικία 33 ετών. Στο "Άκρως οικογενειακόν" ήταν 43 ετών και λίγο αργότερα στο "Ευτυχισμένοι μαζί" είχε πατήσει τα 50.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share