Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ποιο Buckingham; Αυτό είναι το νέο "παλάτι" που μένει ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ

Κανονικό ανάκτορο

20 Μαΐου 2020 14:49
Ποιο Buckingham; Αυτό είναι το νέο

Μπορεί να άφησαν τα βασιλικά τους καθήκοντα και τα ανάκτορα πίσω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η νέα τους ζωή διαφέρει και πολύ. Η νέα κατοικία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ μάλιστα θυμίζει πολύ το παλάτι που είχαν συνηθίσει να μένουν τόσα χρόνια. Δείτε το στο Athensmagazine.gr

Μπορεί να έχουν φύγει από το Ηνωμένο Βασίλειο για το Λος Άντζελες, μια κίνηση που είχαν προσχεδιάσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ζουν μέσα στη χλιδή. Οι ακόλουθοι του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ μπορούν ακόμα να ρίξουν μια ματιά στη νέα ζωή του ζεύγους στο σπίτι τους στο Χόλιγουντ των 18 εκατομμυρίων δολαρίων, χάρη στον λογαριασμό Instagram του μεγιστάνα Τάιλερ Πέρρι.

Στον λογαριασμό του δίνει μια μαγευτική θέα από τη βίλα του, με τα οκτώ υπνοδωμάτια, 12 δωμάτια, η οποία είναι 22 στρέμματα και βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου στην περιοχή Beverly Ridge Estates, μια περιφραγμένη κοινότητα που φυλάσσεται από φρουρούς, προσφέροντας εκπληκτική θέα στην πόλη από την πίσω αυλή.

Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, δείχνουν ένα σπίτι με πολυτελές βυθισμένο μπάνιο, ψηλές οροφές και μια ευρύχωρη κουζίνα με μάρμαρο - για να μην αναφέρουμε ένα κομψό λευκό και γκρι φυτώριο που είχε σχεδιαστεί αρχικά για τον γιο του μεγιστάνα, Έιμαν.

Το DailyMail.com αποκάλυψε αποκλειστικά νωρίτερα αυτό το μήνα ότι ο Χάρι και ο Μέγκαν μένουν στο σπίτι του Αμερικανού ηθοποιού με το μωρό Άρτσι από τη μετακόμισή τους από τον Καναδά, αφού παραιτήθηκαν ως ανώτεροι βασιλείς τον Μάρτιο.

«Σεισμός» στο Buckingham: Ραγδαίες αλλαγές στις σχέσεις Ουίλιαμ και Χάρι

«Σεισμός» επικρατεί στο Buckingham, με τις σχέσεις των Πριγκίπων Ουίλιαμ και Χάρι να αλλάζουν ραγδαία, λίγο καιρό μετά την αποχώρηση του δεύτερου με τη Μέγκαν Μαρκλ από το παλάτι, μένοντας τώρα σε μια υπερπολυτελή βίλα στην νέα τους κατοικία στο Λος Άντζελες.

Μετά τις εντάσεις μεταξύ των δύο πλευρών, που προέκυψαν από τη διαφωνία του Ουίλιαμ για την αποχώρηση, οι δυο τους φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα, σύμφωνα με την ειδικό στις βασιλικές οικογένειες, Κέιτι Νικόλ.

Η ειδικός αναφέρει, ότι περνούν μια ευχάριστη περίοδο μεταξύ τους, έχοντας επιτύχει την εκ νέου συμφιλίωσή τους και αφορμή στάθηκαν τα γενέθλια του Άρτσι, ώστε να έρθουν πιο κοντά, με τον γιο του Χάρι και της Μέγκαν να κλείνει προ ημερών το πρώτο του έτος.

«Ήταν η κατάλληλη στιγμή και για τους δυο τους»

Η Νικόλ συνεχίζει, λέγοντας πως «υπήρξαν σίγουρα εντάσεις μεταξύ τους, αλλά έχει βελτιωθεί η κατάσταση και πάνε πολύ καλύτερα τα πράγματα ανάμεσα στον Ουίλιαμ και τον Χάρι, που μιλάνε κάθε μέρα. Επικοινωνούν με βιντεοσυνομιλίες, έχουν γιορτάσει αρκετά γενέθλια μαζί και θεωρώ, ότι τα προβλήματα υγείας του Καρόλου, που είχε κορωνοϊό, τους έφεραν πολύ κοντά».

Κάπως έτσι, όπως η ίδια μεταδίδει, οι δύο Πρίγκιπες δε σταματούν να μιλούν και ήταν η κατάλληλη στιγμή να γίνει αυτό.

Κάτι τέτοιο, βέβαια, δε συμβαίνει ακόμη με τη Μέγκαν Μαρκλ και την Κέιτ Μίντλετον, αν και οι δύο γυναίκες έχουν μαλακώσει μεταξύ τους. «Υπάρχει μια εκτόνωση της κατάστασης, σίγουρα, και ίσως οι δυο τους σιγά σιγά να καταλαβαίνουν, ότι όλα όσα έγιναν, ανήκουν στο παρελθόν. Οι Σάσεξ κάνουν ελεύθεροι τη ζωή τους και οι Κέιμπριτζ συνεχίζουν τη δική τους, χωρίς αλλαγές και δράματα. Θεωρώ, ότι ο Χάρι και η Μέγκαν λείπουν από τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, πάντως, αλλά σίγουρα αυτός που θα ήθελαν πολύ στη ζωή τους, είναι ο Χάρι», είπε στο τέλος η Νικόλ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share