Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Δεν είχαμε ιδέα!

19 Μαΐου 2020 10:59
Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Άφωνοι θα μείνετε, όταν μάθετε τι έχει σπουδάσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Πρόκειται για μια πληροφορία, που όπως όλα δείχνουν μόνο οι κοντινοί του άνθρωποι γνώριζαν

Όλοι ξέρουμε, πως ασχολείται και αγαπά τη δημοσιογραφία και το χώρο της τηλεόρασης και όλοι είχαμε την εντύπωση πως αυτό έχει σπουδάσει! Όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει... Ο πατέρας του ήταν μαθηματικός και έχει πτυχίο στα μαθηματικά και ο ίδιος. Αυτό όμως, δεν είναι το μοναδικό που δεν γνωρίζαμε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δείτε μερικά ακόμη καυτά μυστικά του.

Όταν ήταν νέος, ήταν μέλος του Επαναστατικού Κομμουνιστικού Κινήματος Ελλάδας. Έχει νυμφευθεί τρεις φορές, τη Μαρία Δημητριάδη, τη Φωτεινή Γεωργαντά και τη Δήμητρα Ρουμπέση. Είχε επίσης μακροχρόνια σχέση με την τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει ένα γιο, τον Στέργιο, από τον πρώτο του γάμο με τη Δημητριάδη. Κι αν αυτά τα "καυτά" μυστικά δεν σας φτάνουν, δείτε εδώ την ηλικία του παρουσιαστή που δεν θα πιστεύετε!

Άλλος άνθρωπος ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Η φωτογραφία από το παρελθόν που μας άφησε άφωνους

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον γιο του αλλά και την Ερασμία Μάνου, παιδάκια ακόμα. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στον χρόνο, ενώ όπως θα δείτε, είναι άλλος άνθρωπος.

Πρόκειται για μια φωτογραφία που μας γυρνά χρόνια πίσω, αλλά και που φέρνει συγκίνηση. Με αφορμή αυτή την εικόνα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγραψε δυο λόγια για τον χρόνο, που περνά γρήγορα. Είναι μια πολύ παλιά φωτογραφία την οποία ανέβασε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, σε αυτήν τον βλέπουμε να είναι μαζί με τον γιο του Σέργιο (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα), αλλά και την Ερασμία Μάνου, κόρη της Σοφίας Βόσσου, που τότε ήταν ζευγάρι με τον γνωστό παρουσιαστή.

"Πριν μερικούς αιώνες η πριν μια στιγμή! Έτσι είναι ο χρόνος, Κόλπο" έγραψε ο γνωστός παρουσιαστής στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε. Δείτε την φωτογραφία:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share