Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φαίη Μαυραγάνη ηλικία: Θα μείνετε "κάγκελο" μόλις δείτε πόσο χρονών είναι

Αποκλείεται!

18 Μαΐου 2020 13:40
Φαίη Μαυραγάνη ηλικία: Θα μείνετε

Η Φαίη Μαυραγάνη είναι μία από τις δημοσιογράφους που έχουν καταφέρει να τραβήξουν την προσοχή από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στο γυαλί. Επιτέλους βγήκε στη "φόρα" η πραγματική ηλικία της και μόλις ακούσετε το νούμερο θα πάθετε σίγουρα πλάκα!

Την αγαπημένη δημοσιογράφο την απολαμβάνουμε φέτος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή "Τώρα ό,τι συμβαίνει" που προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα μέσα από τη συχνότητα του Open, όπου έχει κερδίσει το κοινό με την ευστροφία της και τις γνώσεις της.

Η δημοσιογράφος είναι μητέρα δύο παιδιών που απέκτησε με το σύζυγο της Νίκο Μάνεση και ακόμη και μετά από τόσα χρόνια μαζί δείχνουν ακόμη ερωτευμένοι, δείτε εδώ μια τρυφερή εξομολόγηση που είχε κάνει για το σύζυγό της. Λίγοι είναι ωστόσο αυτοί που γνωρίζουν πόσο χρονών είναι η Φαίη Μαυραγάνη. Η δημοσιογράφος λοιπόν, γεννήθηκε το 1973 και είναι 47 ετών!

Έβαλε "φωτιά" στο Open η Φαίη Μαυραγάνη

"Φωτιά" έβαλε για ακόμη μια φορά στο Open η Φαίη Μαυραγάνη αφού για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης αφήνοντας πίσω αρκετές μονάδες τα υπόλοιπα προγράμματα. Ωστόσο, εξαιρετικά είναι τα νέα και για το Νίκο Μάνεση, δείτε εδώ τα νούμερα που σημείωσε.

Την ιδιαίτερη προτίμηση και αγάπη του δείχνει το κοινό στην δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου κι αυτό αποδεικνύεται από τα ιδιαίτερα υψηλά νούμερα που σημειώνει η εκπομπή της.

Η εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει», λοιπόν, σημείωσε 16% στις μετρήσεις της Nielsen νωρίς το πρωί της Κυριακής, αφήνοντας αυτή την φορά αρκετά πιο πίσω την αντίστοιχη εκπομπή του ΣΚΑΪ με 11%. Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Star ακολούθησε με 9,6%, ενώ την πεντάδα έκλεισαν η σειρά του ΑΝΤ1 με 11,7% και η ενημερωτική εκπομπή του Mega με 8.8%.

Νωρίς το πρωί

  • ΑΝΤ1: Οι Μεν και οι Δεν (Ε) 11,7
  • ΣΚΑΙ: Καλημέρα 11
  • ΕΡΤ1: Μαζί το Σαββατοκύριακο 4,3
  • Mega: Mega Σαββατοκύριακο 8,8
  • Star: Ο Βασιλιάς Τζουλιάν 9,6
  • Open: Τώρα ό,τι συμβαίνει 16
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share