Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άρρωστος ο Γιώργος Παπαδάκης - Οι δύσκολες ώρες που αποκάλυψε

Τι είχε πει ο παρουσιαστής;

18 Μαΐου 2020 09:41
Άρρωστος ο Γιώργος Παπαδάκης - Οι δύσκολες ώρες που αποκάλυψε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδάκης, στον αέρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά πριν λίγο καιρό. Ο παρουσιαστής, μετά το τέλος της πρωινής εκπομπής του, βγήκε μέσω skype στον αέρα και εξομολογήθηκε το πρόβλημα που είχε πριν την πανδημία.

Ο παρουσιαστής, -ο οποίος πλέον έχει επιστρέψει στο πλατό του Ant1- είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, λίγο πριν ξεσπάσει ο κορωνοϊός και στην Ελλάδα, δίνοντας λεπτομέρειες.

"Λίγο πριν από τον κορωνοϊό είχα ένα προβληματάκι με την υγεία μου. Κρύωσα. Είχα ένα κρύωμα πολύ βαρύ, σοβαρό. Χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση, να μην έρθω δυο μέρες στη δουλειά. Ήταν δυο μέρες πριν αρχίσουν τα μέτρα. Όπως επίσης μου είπαν οι γιατροί πως πρέπει να κόψω υποχρεωτικά το τσιγάρο. Δυο πακέτα τσιγάρα την ημέρα. Δεν έχω παχύνει αλλά έχω φάει δέκα… κομπολόγια. 55 ημέρες έχω να βάλω τσιγάρο στο στόμα μου. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, όχι σε μένα. Αυτοί τα τραβάνε" είχε πει ο Γιώργος Παπαδάκης.

"Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε και..." -Αποκάλυψη για τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μπάγια Αντωνοπούλου

Τι και αν οι περισσότεροι τους έχουν για... τσακωμένους; Γιώργος Παπαδάκης και Μπάγια Αντωνοπούλου διατηρούν άριστες σχέσεις μετά τον τηλεοπτικό τους χωρισμό!

Μπορεί να έχει περάσει καιρός, από την ημέρα που η Μπάγια Αντωνοπούλου αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 και το Καλημέρα Ελλάδα έπειτα από τσακωμό που είχε με τον παρουσιαστή, ωστόσο οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές, όπως αποκάλυψε η ίδια! Στο σημείο να σας αποκαλύψουμε, ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου ενδέχεται να φύγει από το Mega. Πάμε όμως στο θέμα μας. Τι είχε πει για τον παρουσιαστή;

"Οχτώ χρόνια είναι πολλά. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο μέντοράς μου. Με αυτόν ξεκίνησα, έκανα τα πρώτα μου βήματα, δεν μπορώ να το ξεχάσω. Ότι τελειώνει μια συνεργασία δεν σημαίνει ότι τελειώνουν και τα συναισθήματα που έχεις με έναν άνθρωπο. Άλλο οι δουλειές, άλλο οι προσωπικές σχέσεις.

Έτυχε πέρσι Παραμονή Χριστουγέννων και συναντηθήκαμε, γιατί μένουμε και οι δύο στην Πεντέλη, συναντηθήκαμε στον φούρνο. Εκείνος είχε πάει να πάρει τσουρέκι κι εγώ καφέ. Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε, μου έδωσε τις ευχές του για το νέο μου ξεκίνημα. Και απλά του χρωστάω πολλά και τον ευχαριστώ για ότι έκανε για μένα", είπε χαρακτηριστικά η Μπάγια Αντωνοπούλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share