Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

"Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε και..." -Αποκάλυψη για τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μπάγια Αντωνοπούλου

Δεν το ξέραμε!

17 Μαΐου 2020 10:11
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι και αν οι περισσότεροι τους έχουν για... τσακωμένους; Γιώργος Παπαδάκης και Μπάγια Αντωνοπούλου διατηρούν άριστες σχέσεις μετά τον τηλεοπτικό τους χωρισμό!

Μπορεί να έχει περάσει καιρός, από την ημέρα που η Μπάγια Αντωνοπούλου αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 και το Καλημέρα Ελλάδα έπειτα από τσακωμό που είχε με τον παρουσιαστή, ωστόσο οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές, όπως αποκάλυψε η ίδια! Στο σημείο να σας αποκαλύψουμε, ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου ενδέχεται να φύγει από το Mega. Πάμε όμως στο θέμα μας. Τι είχε πει για τον παρουσιαστή;

"Οχτώ χρόνια είναι πολλά. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο μέντοράς μου. Με αυτόν ξεκίνησα, έκανα τα πρώτα μου βήματα, δεν μπορώ να το ξεχάσω. Ότι τελειώνει μια συνεργασία δεν σημαίνει ότι τελειώνουν και τα συναισθήματα που έχεις με έναν άνθρωπο. Άλλο οι δουλειές, άλλο οι προσωπικές σχέσεις.

Έτυχε πέρσι Παραμονή Χριστουγέννων και συναντηθήκαμε, γιατί μένουμε και οι δύο στην Πεντέλη, συναντηθήκαμε στον φούρνο. Εκείνος είχε πάει να πάρει τσουρέκι κι εγώ καφέ. Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε, μου έδωσε τις ευχές του για το νέο μου ξεκίνημα. Και απλά του χρωστάω πολλά και τον ευχαριστώ για ότι έκανε για μένα", είπε χαρακτηριστικά η Μπάγια Αντωνοπούλου.

"Φοβάμαι όπως..." - Σπάει τη σιωπή του ο Γιώργος Παπαδάκης

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, έδωσε πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Παπαδάκης. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον κορωνοϊό, λέγοντας "Φοβάμαι όπως εσύ! Δεν φοβάμαι με την έννοια να με απασχολεί καθημερινά και να μου έχει αλλάξει την ψυχοσύνθεση μου...".

Φοβάστε τον κορωνοϊό;

"Φοβάμαι όπως εσύ! Δεν φοβάμαι με την έννοια να με απασχολεί καθημερινά και να μου έχει αλλάξει την ψυχοσύνθεση μου, φοβάμαι όπως όλοι. Εδώ δεν σηκώνει ούτε μαγκιές ούτε ηρωισμούς! Πρέπει να πάρουμε τις προφυλάξεις μας, να πειθαρχήσουμε σε κάποια μέτρα και νομίζω ότι θα πρέπει να το κάνουμε όχι μόνο για τον εαυτό μας αλλά και για τους άλλους".

Πώς βλέπετε την Ελλάδα στη μετά κορωνοϊό εποχή;

"Θα είναι λάθος μας να το ξεπεράσουμε αμέσως το πρόβλημα, να το κουκουλώσουμε, να πούμε ότι έχουμε ανάγκη να τελειώνει αυτή η ιστορία. Δεν πρόκειται να τελειώσει από τη μια μέρα στην άλλη, δεν είναι κινηματογραφική ταινία, είναι μια πανδημία, που θα αφήσει το στίγμα της. Είναι μια εμπειρία που μας βγάζει πιο δυνατούς. Σίγουρα θα έχουμε μείνει όλοι με απώλειες. Άλλοι με ανθρώπινες απώλειες, άλλοι με τραύματα ψυχικά, άλλοι με οικονομικά προβλήματα. Κάποιοι θα χάσουν τη δουλειά τους, άλλοι θα πρέπει να ξεκινήσουν από το μηδέν. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο και επικίνδυνο restart. Θα έχουμε αλλάξει και ως άνθρωποι".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share