Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η πραγματική ηλικία της Ελένης Μενεγάκη - Είναι πάνω από...

Παραμένει το ίδιο νέα

16 Μαΐου 2020 17:25
Η πραγματική ηλικία της Ελένης Μενεγάκη - Είναι πάνω από...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μάθαμε την ηλικία της αγαπημένης παρουσιάστριας του ALPHA, Ελένης Μενεγάκη, και κυριολεκτικά "μείναμε". Δεν φαίνεται ούτε στο ελάχιστο ότι είναι τόσο.

Για την Ελένη ο χρόνος έχει σταματήσει, μιας και φαίνεται το ίδιο νέα και όμορφη με χρόνια πριν. Τόσο το αψεγάδιαστο κορμί της, που θα δείτε εδώ, όσο και το πρόσωπό της, θυμίζουν νεαρή κοπέλα.

Θα πάθετε πλάκα, λοιπόν, όταν διαβάσετε ότι η Ελένη στην πραγματικότητα έχει πατήσει τα 50. Γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1969, που σημαίνει ότι σε λίγους μήνες θα "κλείσει" τα 51!

Alpha: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές - Αυτοί μένουν, αυτοί φεύγουν

Τίποτα δε θα είναι ίδιο στον Alpha τη νέα σεζόν που έρχεται από τον Σεπτέμβριο. Το κανάλι της Κάντζας φέτος δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικό στους πίνακες τηλεθέασης. Παρά το γεγονός ότι μέχρι πέρσι πάλευε για την πρωτιά φέτος έχασε σημαντικό κομμάτι του κοινού του.

Από το φετινό πρόγραμμα ελάχιστα πράγματα θα παραμείνουν ίδια. Σταθερές αξίες του προγράμματος είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Ναταλία Γερμανού αλλά και ο Νίκος Μάνεσης που κρατάει τα ηνία της ενημέρωσης τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.

Στο πρόγραμμα του καναλιού θα είναι και η Ελεονώρα Μελέτη. Η ξανθιά παρουσιάστρια σύμφωνα με δημοσιεύματα θα είναι η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη που σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά θα αποχωρήσει από το κανάλι.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα media.gr σημαντικές θα είναι οι αλλαγές και στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού. Στόχος των υπευθύνων είναι και πάλι η επιστροφή στην κορυφή. Ωστόσο σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα η προσπάθεια επαναφοράς στην κορυφή θα γίνει με μείωση του κόστους αφού στόχος είναι το οικονομικό συμμάζεμα.

Σημειώνεται ότι τη νέα σεζόν θα προστεθεί στο πρόγραμμα το ριάλιτι σχέσεων «The Bachelor» ενώ θα συνεχιστούν και οι σειρές «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» και «Έλα στη θέση μου» στην prime time ζώνη του σταθμού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share