Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ με τη Βασίλισσα Ελισάβετ: Ετοιμάζει την αποχώρησή της

Χαμός στο παλάτι!

14 Μαΐου 2020 15:57
Σοκ με τη Βασίλισσα Ελισάβετ: Ετοιμάζει την αποχώρησή της
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ επικρατεί με τη Βασίλισσα Ελισάβετ στο Buckingham, μετά τη γνωστοποίηση των ραγδαίων αλλαγών στις σχέσεις του Ουίλιαμ με τον Χάρι, με τη μονάρχη της Βρετανίας να ετοιμάζει την αποχώρησή της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους «Sunday Times», η Ελισάβετ φαίνεται πως για μια μεγάλη περίοδο δε θα συμμετάσχει στη δημόσια ζωή, λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό. Η κρίση αυτή, άλλωστε, έχει βάλει όλο τον κόσμο... στα σπίτια του και το ίδιο ισχύει και για τη Βασίλισσα, η οποία φαίνεται πως θα μείνει στο κάστρο των Ουίντσορ τουλάχιστον μέχρι το φθινόπωρο.

Αυτή, χωρίς καμία αμφιβολία, θα είναι η μεγαλύτερη απουσία της από τη δημόσια ζωή στα 68 χρόνια βασιλείας της, ενώ μετά από 27 χρόνια, για πρώτη φορά το παλάτι δε θα είναι ανοικτό στο κοινό το καλοκαίρι.

Για την Ελισάβετ, βέβαια, είναι δεδομένο πως δε θα απολαύσει τις καθιερωμένες διακοπές της στο Μπάλμοραλ της Σκωτίας, τη στιγμή που φαινόταν έτοιμη για ιδιαίτερες διακοπές με τον Χάρι, τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Άρτσι.

Όλα αυτά, πάντως, δε σημαίνουν πως αδιαφορεί για όσα συμβαίνουν, την ώρα που κρατά αποστάσεις και με τον Πρίγκιπα Φίλιππο. Η Βασίλισσα Ελισάβετ συνεχίζει τις συνδριάσεις της κάθε εβδομάδα με τον Μπόρις Τζόνσον μέσω τηλεφώνου, ώστε να μαθαίνει τα νεότερα της πανδημίας, ενώ δύο φορές απευθύνθηκε στο βρετανικό λαό.

Υπενθυμίζεται, ότι την πρώτη φορά είχε αναφερθεί στην κρίση του κορωνοϊού, σε ένα διάγγελμα που είχε συγκλονίσει, ενώ τη δεύτερη μίλησε για το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και την νίκη των Συμμάχων, λίγο καιρό μετά την εορτή για τα 94 χρόνια της.

Σάλος: Από αυτή την ασθένεια έπασχε η πριγκίπισσα Νταϊάνα

Φρίκη έχει επικρατήσει στο Buckingham με την αποκάλυψη που έγινε για την ασθένεια από την οποία έπασχε η άτυχη πριγκίπισσα Diana! Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη μίλησε για όλα όσα της έκανε η Βασίλισσα Ελισάβετ!

Πολύς λόγος έχει γίνει για τη ζωή που έζησε η αγαπημένη λαίδη μέσα στο Buckingham, με την ίδια να αποκαλύπτει ορισμένα από τα στοιχεία της ζωής της που δε γνώριζε κανείς. Διαβάστε περισσότερα για την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share