Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νίκος Χαρδαλιάς: Δεν φαντάζεστε την ηλικία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας

Πάθαμε πλάκα

12 Μαΐου 2020 15:14
Νίκος Χαρδαλιάς: Δεν φαντάζεστε την ηλικία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες, αφού αποτελεί μέρος της καθημερινότητας μας. Γνωρίζουμε ότι ενημερώνει για την εξέλιξη του κορωνοϊού στην χώρα αλλά όχι την ηλικία του.

Εκτός από Υφυπουργός Πολιτική Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, είναι και οικογενειάρχης, αφού έχει 2 κόρες από διαφορετικούς όμως γάμους. Την ηλικία του όμως δεν μπορούσαμε να την πιστέψουμε όταν την είδαμε, όπως δεν πιστεύουμε και την ηλικία του Γιάννη Μπέζου. Φαίνεται πολύ νεότερος!

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι 51 ετών, γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 1968 στο Βύρωνα, στην πόλη όπου μεγάλωσε και κατοικεί. Είναι γιος του Ρουμελιώτη επιχειρηματία Γιώργου Χαρδαλιά και της Μικρασιατικής καταγωγής, Αλεξάνδρας Ιορδανίδου.

«Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις…» - Το μεγαλύτερο ξέσπασμα του Νίκου Χαρδαλιά

Το μεγαλύτερο ξέσπασμά του έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς, στην καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορωνοϊό για σήμερα (10/5), με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας να αναφέρει, ότι ο ιός δεν κάνει καμία διάκριση.

Ο κύριος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε σε όσους αναγάγουν το θέμα σε πολιτικό, επισημαίνοντας, ότι ο κορωνοϊός δεν καταλαβαίνει… από δεξιούς και αριστερούς.

«Θα ήθελα να κάνω μια αναφορά στις εικόνες που δίνουν την αίσθηση ότι τελειώσαμε με τον κορονοϊό. Δεν είναι έτσι, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πώς θα είναι τα πράγματα σε 15 μέρες Τα στοιχεία είναι καλά, γιατί εφαρμόσαμε με συνέπεια τα μέτρα. Όπου βγουμε, ό, τι κάνουμε πρέπει να τηρούμε τα μετρα υγιεινής.

Δεν κάνει πολιτικές διακρίσεις ο κορωνοϊός, κάποιοι θέλουν να αναγάγουν ένα θέμα δημόσιας υγείας σε θέμα πολιτικής.

Η άρση των μέτρων είναι μια μεγάλη πρόκληση. Αναπόσπαστο κομμάτι οι κανόνες, που θα μας κρατήσουν υγιείς, πλύσιμο χεριών, τήρηση αποστάσεων, χρήση μάσκας», ανέφερε ο κύριος Χαρδαλιάς, ο οποίος παράλληλα ενημέρωσε για τις αποφάσεις για την επιστροφή στα καταστήματα και τα νησιά, που έχουν ήδη ληφθεί.

Ξεκάθαρος ο Νίκος Χαρδαλιάς: «Δεν αλλάζει η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό»

Ξεκάθαρος ήταν ο Νίκος Χαρδαλιάς για το ζήτημα της απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό εξαιτίας του κορωνοϊού, με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας να επισημαίνει, ότι δεν αλλάζει το μέτρο, ενώ στην χώρα μας υπάρχουν δύο ακόμη θάνατοι από τον ιό.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως τα πρώτα 24ωρα της δεύτερης φάσης δείχνουν πως η ελληνική κοινωνία έχει καταλάβει τι πρέπει να κάνει και έχει δείξει ωριμότητα στην προσπάθεια για να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα μαγαζιά που επιχειρούν να λειτουργήσουν παράνομα και για τα δυο καφέ μπαρ που άνοιξαν παράνομα και τιμωρήθηκαν με λουκέτα και πρόστιμα 5.000 ευρώ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share