Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Με φλερτάρει και μου λέει ότι είμαι σέξι ο..." - Συγκλονίζει η Μπέσυ Μάλφα

Όλα όσα είπε!

11 Μαΐου 2020 16:33

Τρελά ερωτευμένη δηλώνει η Μπέσυ Μάλφα με το σύζυγό της Γεράσιμο Σκιαδαρέση ακόμη και μετά από 30 χρόνια που είναι μαζί κι έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά.

Οι δυο ηθοποιοί είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στο κοινό μιας και τους έχουμε απολαύσει σε αμέτρητες σειρές που μας έχουν χαρίσει ανεκτίμητες στιγμές. Σε μεσημεριανή εκπομπή εμφανίστηκε πρόσφατα Η Μπέσυ Μάλφα και εκτός των άλλων μίλησε για τη σχέση της με το σύζυγο της. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν η διάσημη ηθοποιός είχε εμφανιστεί στην εκπομπή "Πάμε Πακέτο" και είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο, δείτε εδώ τη συγκινητική στιγμή.

«Ο Γεράσιμος με φλερτάρει ακόμα και μου λέει πως είμαι σέξι. Αν και έχουν έρθει γυναίκες και μου έχουν πει πως τους αρέσει ο Γεράσιμος σαν άντρας, όχι, δεν είμαι ζηλιάρα. Αντίθετα χαίρομαι πολύ. Είναι ωραίο να αρέσει ο άντρα σου», δήλωσε η ηθοποιός για τον σύζυγο της.

«Η πρώτη μου σχέση ήταν με έναν συμμαθητή μου από την κρατική σχολή χορού όπου ήταν χορευτής και ήμουν χορεύτρια. Δεν είχε σημασία αν ήταν gay ή αν ήταν στρέιτ. Νομίζω πως κατάλαβα ότι ήταν gay, αλλά είχαμε ερωτευθεί τόσο πολύ ο ένας τον άλλον», είπε στην συνέντευξη μεταξύ άλλων.

Μπέσυ Μάλφα: Ο όγκος στον εγκέφαλο και οι δύσκολες ώρες για την ζωή της! Η άγνωστη περιπέτεια

Η Μπέσυ Μάλφα είναι μια από τις πιο πετυχημένες και αγαπημένες ηθοποιούς στην ελληνική τηλεόραση και όχι άδικα. Ωστόσο έχει περάσει δύσκολα. Ποια η σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε;

Η Μπέσυ Μάλφα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και σ’ ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο.

Η ηθοποιός μετά από απαραίτητες εξετάσεις, διαπίστωσε ότι είχε έναν όγκο οκτώ εκατοστών στο κεφάλι της. Όπως εκμυστηρεύτηκε της το ανακοίνωσε ο γιατρός τονίζοντας της πως ήταν απαραίτητο να χειρουργηθεί την επόμενη κιόλας μέρα. Όλα αυτά συνέβηκαν όταν η Μπέσυ, ήταν κριτής στο «Your Face Sounds Familiar».

Ευτυχώς, χειρουργήθηκε, ανάρρωσε και κατάφερε να κερδίσει την ασθένεια αυτή. Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να το πει τότε, διότι θα ξεσπούσε σάλος και θα έγραφαν: «Η Μπέσυ Μάλφα πεθαίνει» ή ακόμη και για να προστατέψει τα παιδιά της στο σχολείο.

Όσο για το γιατί το αποκαλύπτει τώρα, είναι διότι θέλει να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όσους ήρθαν ή θα έρθουν αντιμέτωποι με κάτι τέτοιο και να κατανοήσουν ότι είναι κάτι που μπορεί να θεραπευτεί.

Δείτε τα συγκινητικά της λόγια στον «αέρα» της εκπομπής:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share