Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Νίκος Καρβέλας: Δεν φαντάζεστε με ποια διάσημη ηθοποιό είχε σχέση

Δεν το ήξερε κανείς!

11 Μαΐου 2020 13:16
Νίκος Καρβέλας: Δεν φαντάζεστε με ποια διάσημη ηθοποιό είχε σχέση
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Οι σχέσεις διάσημων προσώπων δεν βλέπουν πάντα το φως της δημοσιότητας ή πολύ απλά περνώντας τα χρόνια απλά.. παραγράφονται. Πολλές είναι οι σχέσεις που αγνοούσαμε ή πολύ απλά είχαμε ξεχάσει πως αυτοί οι άνθρωποι κάποτε ήταν ζευγάρι.

Από τη ζωή του Νίκου Καρβέλα έχουν περάσει αντικειμενικά πολύ ωραίες γυναίκες όπως η Άννα Βίσση με την οποία απέκτησε μια κόρη και η Αννίτα Πάνια που μαζί απέκτησαν ένα γιο. Είναι όμως και μερικά θέματα για τον μουσικοσυνθέτη που πραγματικά αγννούσαμε τρανό παράδειγμα η ηλικία του, δείτε εδώ πόσο χρονών είναι. Ένα ακόμη θέμα που πραγματικά είχαμε διαγράψει εντελώς από τη μνήμη μας ήταν η σχέση του με πασίγνωστη ηθοποιό.

Ο λόγος για τη Ζέτα Δούκα. Η σχέση τους κράτησε για καιρό και απασχόλησε έντονα τον Τύπο μιας και το ζευγάρι απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας όμως δεν ήταν λίγες οι φορές που φωτογράφοι κατάφεραν να τους απαθανατίσουν σε κάποια από τις εξόδους τους.

Δείτε μια φωτογραφία του ζευγαριού:

Καρβέλας - Δούκα

Αννίτα Πάνια - Νίκος Καρβέλας: Η κοινή τραγωδία που τους ένωσε!

Υπήρξαν ζευγάρι και μαζί έκαναν έναν πανέμορφο γιο! Νίκος Καρβέλας και Αννίτα Πάνια δεν είναι πλέον μαζί ερωτικά αλλά συνεχίζουν να έχουν άριστες σχέσεις!

Άλλωστε το ζευγάρι έχει περάσει δύκολα και οι δυστυχίες ήταν αυτές που τους ένωσαν! Ποια κοινή τραγωδία είχε ενώσει και τους 2 όσο υπήρξαν ζευγάρι; Ποιο το τραγικό παιχνίδι της μοίρας;

Συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2013 η Αννίτα Πάνια πέρασε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, όταν έχασε την μητέρα της Ιφιγένεια εντελώς ξαφνικά από πνευμονικό οίδημα!

Μια τραγωδία στην οποία είχε δίπλα της τον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος με την σειρά του είχε στο πλάι του την Αννίτα, όταν λίγους μήνες αργότερα έχασε και εκείνος την μητέρα του Σοφία!

Νίκος Καρβέλας: Βρήκαμε το καλύτερο ποίημα του - Θα πάθετε πλάκα

Αδιανόητο! Στο φως της δημοσιότητας φέρνουμε ένα απόσπασμα από ένα ποιήματα του Νίκου Καρβέλα και έχουμε να πούμε ότι θα πάθετε πλάκα!

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Νίκος Καρβέλας μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τη μουσική σε ηλικία πέντε ετών, οπότε απέκτησε και το πρώτο του πιάνο. Στα φοιτητικά του χρόνια, στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ίδρυσε ένα... Διαβάστε το ποίημα του Νίκου Καρβέλα στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share