Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι - Πάθαμε πλάκα!

Αποκλείεται!

11 Μαΐου 2020 12:30
Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι - Πάθαμε πλάκα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι από τις πιο αγαπητές παρουσιάστριες και έχει καταφέρει από την πρώτη στιγμή να κατακτήσει το κοινό με τον τρόπο της και το ειλικρινές χαμόγελό της. Στο φως της δημοσιότητας βγήκε η πραγματική ηλικία της όμορφης παρουσιάστριας και πραγματικά πάθαμε σοκ!

Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου να μην χαίρεται και πολύ με την χρονολογία γέννησης που αναγράφεται στην ταυτότητά της αλλά κατά τη γνώμη μας δεν υπάρχει κανένας λόγος μιας και σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται για τόσο ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, δείτε την εδώ πώς κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι γεννημένη στις 12 Σεπτεμβρίου του 1980, συνεπώς σε λίγους μήνες μπαίνει στην τέταρτη δεκαετία της ζωής της αφού θα κλείσει τα 40. Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι να μην φοβάται καθόλου να δείξει δημόσια την ταυτότητά της μιας και παραμένει υπέρλαμπρη και εξάλλου κανείς δεν πιστεύει πως είναι τόσο.

Σίσσυ Χρηστίδου: ''Φίλησα τον διευθυντή μου στο στόμα''!

'Φίλησα τον διευθυντή μου στο στόμα'' Κι όμως το είπε η Σίσσυ Χρηστίδου!

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η γνωστή παρουσιάστρια του OPEN αποκαλύπτωντας πολλά για το άγνωστο παρελθόν της!

Η Σίσσυ όπως είναι γνωστό διατηρεί κανάλι στο youtube και κάθε εβδομάδα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους προσωπικές ιστορίες συμβουλές ή οτιδήποτε άλλο την απασχολεί.

Έτσι αυτή τη φορά ασχολήθηκε με τα πράγματα που την έκαναν να ντραπεί πιο πολύ από ποτέ στη ζωή της.

Αναφέρθηκε πως όταν γέννησε δεν έχασε γρήγορα τα κιλά κάνοντας πολλούς να νομίζουν ότι είναι έγκυος.

Στάθηκε όμως και σε κάτι που πραγματικά πάγωσε ακόμα και εμάς...''Φίλησα τον διευθυντή μου στο στόμα'' είπε χαρακτηριστικά. Εξήγησε πως σε νεαρή ηλικία ήταν πολύ άπειρη και δεν ήξερε ακόμα πως να διαχειριστεί το άγχος της και την ώρα της χειραψίας αντί να φιληθούν στο μάγουλο, φιλήθηκαν στο στόμα καταλάθος!

Η αλήθεια είναι ότι έχει συμβεί σε πολλούς και όντως είναι πολύ αμήχανο...Σίσσυ δεν είσαι η μόνη!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share