Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η απόλυτη ξεφτίλα για την Αθηνά Ωνάση: Το απίστευτο που αναγκάστηκε να κάνει μετά τον χωρισμό!

Δεν το γνωρίζαμε!

10 Μαΐου 2020 15:26
Η απόλυτη ξεφτίλα για την Αθηνά Ωνάση: Το απίστευτο που αναγκάστηκε να κάνει μετά τον χωρισμό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν γνωρίζαμε τι απίστευτο αναγκάστηκε να κάνει η Αθηνά Ωνάση μετά τον χωρισμό της. Πραγματικά η απόλυτη ξεφτίλα...

Με τα λεφτά της Αθηνας Ωναση ετοίμαζε τον χλιδάτο γάμο του ο άπιστος πρώην σύζυγός της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο με την καλλονή σύντροφό του Ντενίζ Σεβέρο.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου, με την τελετή και το after wedding party να πραγματοποιούνται μέσα στον επίγειο παράδεισο του «Vila Vita Parc Resort» στην Πορτογαλία, με θέα τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Εκεί φιλοξενήθηκε τόσο το ζευγάρι, που έμεινε στην πιο πολυτελή σουίτα, όσο και οι καλεσμένοι, που δεν ξεπέρασαν τα 150 άτομα.

Ο 45χρονος Αλβάρο μπορεί στη δικαστική διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του να μην κατάφερε εξαιτίας των αποκαλύψεων περί απιστίας, να διεκδικήσει τα μυθικά ποσά που αξίωνε, της τάξεως των 400.000.000 δολαρίων, ωστόσο εξασφάλισε ένα σημαντικό ποσό πολλών εκατομμυρίων, το οποίο είχε συμφωνηθεί με την κληρονόμο με ειδικό προικοσύμφωνο πριν από τον γάμο τους.

Στόχος του Βραζιλιάνου Αλβάρο ήταν η γαμήλια τελετή με την πανέμορφη δημοσιογράφο να γράψει τη δική της ιστορία στα lifestyle περιοδικά και τα social media, ξεπερνώντας κατά πολύ το σούσουρο που είχε προκληθεί το βροχερό εκείνο βράδυ της 3ης Δεκεμβρίου του 2005, όταν ντύθηκε γαμπρός στο πλευρό της δισεκατομμυριούχου κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση.

Απογοητευμένη η Αθηνά Ωνάση - Τραγικές στιγμές

Αρκετά απογοητευμένη είναι η Αθηνά Ωνάση τις τελευταίες ώρες, καθώς οι ιππικοί αγώνες που η ίδια διοργανώνει, αναβάλλονται μέχρι... νεοτέρας, λόγω πανδημίας.

Η χρυσή κληρονόμος ζει τραγικές στιγμές, καθώς ήταν μία από τις σημαντικότερες παγκοσμίως αθλητικές διοργανώσεις ιππικών αγώνων. Οι αγώνες ακυρώθηκαν, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια ημερομηνία ακριβώς θα μεταφερθεί.

ΤοLongines Athina Onassis Horse Show, το οποίο ίδρυσε και διαχειρίζεται η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση και το οποίο συγκεντρώνει κάθε χρόνο την ελίτ των αθλητών ιππασίας της υφηλίου, είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 28 έως τις 30 Μαΐου για 7η συνε­χή χρονιά, στην παραλία Pampelonne της Ramatuelle, στο Σεν Τρόπε της Νότιας Γαλλίας.

Ωστόσο, οι εξελίξεις με τον φονικό ιό σε ολόκληρο τον κόσμο, οδήγησαν στην αναβολή μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, με αποτέλεσμα να μη "γλυτώσει" από τις απαγορεύσεις ούτε το ιππικό σόου της Αθηνάς Ωνάση, η οποία προχώρησε σε μια πρόκληση βόμβα κατά της Ελλάδος.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Longines Athina Onassis Horse Show, οι αγώνες δεν θα γίνουν τον Μάιο, όπως ήταν προγραμματισμένο. Ο κ. Daniel Koroloff της Blizko Communication, υπεύθυνος επικοινωνίας με τα ΜΜΕ, επισήμανε ότι γίνεται προσπάθεια να μεταφέρουν το σόου τον Σεπτέμβριο, αλλά αναμένουν ακόμα να πάρουν τις σχετικές εγκρίσεις.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share