Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Εγώ θα ρισκάρω και..." - Σοκάρουν οι δηλώσεις του Μάρκου Σεφερλή

Όσα είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου

10 Μαΐου 2020 15:18

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Ευτυχείτε" που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Open, εμφανίστηκε και μίλησε ο ταλαντούχος ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην καραντίνα και το πως εκείνος τη βίωσε και στο δέσιμο που έχει με το γιο του Χάρη. Ωστόσο, μιας και αναφερθήκαμε στον 15χρονο πλέον γιο του ηθοποιού, δείτε εδώ την τρομερή ομοιότητα που έχει με τη μητέρα του Έλενα Τσαβαλιά. Εκτός των άλλων, ο Μάρκος Σεφερλής αναφέρθηκε και στο θέμα της καλοκαιρινής του παράστασης και στην επαναλειτουργία του θεάτρου λέγοντας χαρακτηριστικά "εγώ θα ρισκάρω και θα ανοίξω το Δελφινάριο".

Αμέσως μετά, μίλησε για τα προβλήματα που έφερε ο κορωνοϊός όσον αφορά τους καλλιτέχνες και ότι δεν υπάρχουν διευκρινίσεις για πολλά πράγματα.

“Είναι λίγο μπερδεμένο το πράγμα όλο. Εγώ νομίζω ότι καλό είναι να ανοίξουν όλα τα θέατρα με κάποιο ποσοστό πληρότητας και ο καθένας έχει την ατομική ευθύνη να ξέρει αν θα πρέπει να πάει να κολλήσει ο ένας στον άλλον. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι. Τα παιδιά θα έχουν συνοδούς έτσι κι αλλιώς”, δήλωσε.

Δείτε όλα όσα είπε:

Τρισευτυχισμένος ο Μάρκος Σεφερλής: Ανακοινώθηκε ο... ερχομός

Τρισευτυχισμένος είναι ο Μάρκος Σεφερλής καθώς η προβολή των θεατρικών παραστάσεων του ηθοποιού στην prime time του Σαββατοκύριακου στον ANT1, «χτυπά» πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ο ίδιος έχει δώσει τα δικαιώματα όλων των τελευταίων του παραστάσεων, με τον ΑΝΤ1 να έχει κάνει νωρίς κρούση προκειμένου να εξασφαλίσει και τα δικαιώματα της ταινίας «Χαλβάη 5 – 0» που μπορεί να μην απέσπασε καλές κριτικές, έκοψε όμως πάρα πολλά εισιτήρια.

Η ταινία θα προβληθεί άγνωστο πότε μέσα από τη συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου, σε συνέχεια της συνεργασίας των δύο πλευρών, με το σενάριο ο Σεφερλής να επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με δική του σατιρική εκπομπή να είναι κάτι περισσότερο από πιθανό… Όλα θα κριθούν όταν ο δημιουργός κάνει τις τελικές συζητήσεις με τον Ατζούν Ιλιτζαλί σχετικά τη συμφωνία του με τον ΣΚΑΪ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share