Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Σεισμός» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Έκανε την αλλαγή που κανείς δεν περίμενε

Σοκ

9 Μαΐου 2020 15:48
«Σεισμός» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Έκανε την αλλαγή που κανείς δεν περίμενε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Σεισμός» έχει προκληθεί στο τηλεοπτικό τοπίο με την κίνηση που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, κάνοντας την αλλαγή που κανείς δεν περίμενε. Παράλληλα, δείτε για πρώτη φορά τον γιο του παρουσιαστή και ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανανέωσε το συμβόλαιο του με το κανάλι για τα επόμενα 2 χρόνια, για το «Στην Υγειά μας ρε παιδιά», βάζοντας όμως έναν αδιαπραγμάτευτο όρο. Σύμφωνα με το Happy Day, ο όρος έχει να κάνει με την μέρα προβολή της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε παιδιά», καθώς ο Σπύρος Παπαδόπουλος ζήτησε να προβάλλεται μόνο το Σάββατο.

«Έχουμε αέρα ανανέωσης στον ΣΚΑΙ που ξεκίνησε προχθές με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος ανανέωσε για δύο χρόνια, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε έναν όρο που έχει βάλει πλέον στο συμβόλαιό του γιατί το πάθημα έγινε μάθημα. Η αλλαγή μέρας φέτος που του στοίχισε τηλεθεατές, νούμερα τηλεθέασης και πολλά άλλα πράγματα, αποφάσισε για να μην ξανασυμβεί το ίδιο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι να βάλει τον όρο της ημέρας Σάββατο στο συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΙ. Άρα, λοιπόν, δεν έχουν περιθώρια να του αλλάξουν μέρα από εδώ και μπρος γιατί πλέον αναφέρεται ρητά στο συμβόλαιό του ότι η μέρα προβολής της εκπομπής θα είναι το Σάββατο», ανέφερε η δημοσιογράφος στο Happy Day.

Έσκασε ανακοίνωση για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Αδιανόητα νούμερα έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Δεν περίμεναν κάτι τέτοιο στον ΣΚΑΙ, καθώς έκανε μεγάλη επιτυχία, ενώ ήταν σε επανάληψη και απέναντι του έπαιζαν δυνατά προγράμματα, όπως ταινίες και show.

Ο παρουσιαστής θα παίζει σε επανάληψη μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ μέχρι νεωτέρας, μετά τα μέτρα της κυβέρνησης λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και στην Ελλάδα. Για αυτό λοιπόν αποφασίστηκε να παίζει σε επανάληψη κάθε... διαβάστε περισσότερα για τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share