Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022

Θύμα κλοπής η Μαρία Κορινθίου

Τι συνέβη;

8 Μαΐου 2020 15:43
Θύμα κλοπής η Μαρία Κορινθίου
Από Δανάη Πάλμου

Θύμα κλοπής έπεσε η Μαρία Κορινθίου, όπως αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή "Το Πρωινό". Τι συνέβη και αναστάτωσε την ηθοποιό;

Η Μαρία Κορινθίου, που πριν λίγο καιρό αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας, βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας για τη φωτογράφιση της νέας της συλλογής ρούχων και άγνωστος έκλεψε το κινητό της.

Αναφέρθηκαν στην κλοπή και η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε πως επικοινώνησε με την ηθοποιό, η οποία της είπε πως η αστυνομία βρήκε τον άνθρωπο που έκλεψε το κινητό, αλλά η συσκευή ήταν άφαντη.

Μαρία Κορινθίου: Αποκάλυψη σοκ για την σχέση της με την Ζωή Λάσκαρη!

Μια αποκάλυψη σοκ έκανε η Μαρία Κορινθίου για την σχέση της με την αξεπέραστη Ζωή Λάσκαρη! Τι δήλωσε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της; Ζώη Λάσκαρη ανατροπή: Αυτή ήταν η πραγματική της ηλικία όταν πέθανε!

Η αξία της Ζωής Λάσκαρη δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν! Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι αγαπούσε πάρα πολύ απάνω στην ηθοποιό η Μαρία Κορινθίου απάντησε ότι " Αγαπώ τον αυθορμητισμό της, την «τρέλα» της, το… έξω καρδιά που είχε. Τα έχω κι εγώ αυτά."

Δείτε ακόμα τι απάντησε σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου:

Σε φοβίζουν τα πρώτα «-άντα»;

Μαρία Κορινθίου Ζωή Λάσκαρη

Με φοβίζουν, ψέματα να σου πω; Φοβάμαι τον χρόνο που τρέχει έτσι. Και μπορεί μέσα μου να νιώθω είκοσι, αλλά γίνομαι σαράντα. Περνάει ο χρόνος… Από την άλλη, υπάρχει το καλό ότι, ωριμάζοντας και μέσα από σκληρή δουλειά, γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος, το έλεγε και η Αλίκη αυτό, μου το είχε πει και η Ζωή. Πως η τριβή σε προχωράει μπροστά.

Αχ αυτή η Ζωή, που έφυγε τέτοιες μέρες…

Ήταν η πρώτη που με πίστεψε τόσο, η πρώτη που με αγκάλιασε και με στήριξε… Θυμάμαι πάντα τις συμβουλές της. Μη σταματάς να δουλεύεις και να μάχεσαι, μου έλεγε. Ο ηθοποιός μαθαίνει ως το τέλος, ποτέ δεν φτάνει. Σαν να την ακούω τώρα…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share