Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η βίλα των ονείρων: Το υπέροχο σπίτι αξίας 18 εκατ. δολαρίων όπου ζουν η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι

Σε ποιον διάσημο ηθοποιό ανήκει;

8 Μαΐου 2020 12:27
Η βίλα των ονείρων: Το υπέροχο σπίτι αξίας 18 εκατ. δολαρίων όπου ζουν η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι έχουν ξεκινήσει την νέα τους ζωή στο Λος Άντζελες, μετά την παραίτησή τους από τα πριγκιπά καθήκοντα στο Μπάκιγχαμ, με το ζευγάρι να διαμένει μαζί με τον Άρτσι σε μια ονειρική βίλα, αξίας 18 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ το ίδιο το παλάτι πρόσφατα τους θυμήθηκε με μια ευχάριστη αφορμή, δίνοντάς τους, τις χαρμόσυνες ευχές του.

Το σπίτι ανήκει στο διάσημο ηθοποιό, Τάιλερ Πέρι, με την «Daily Mail» και το ΤΜΖ να φέρνουν στο «φώς» την νέα κατοικία των Σάσεξ στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με τα ίδια Μέσα Ενημέρωσης, μάλιστα, ο 50χρονος γνωστός κωμικός, παραγωγός και σεναριογράφος τους πρόσφερε το σπίτι, με την παρουσιάστρια, Όπρα Ουίνφρει να αποτελεί… το μεσάζοντα.

Η κατοικία τοποθετείται στο Μπέβερλι Χιλς σε μια περιοχή με εξαιρετική φύλαξη, έχοντας μεταξύ άλλων οκτώ υπνοδωμάτια και δώδεκα μπάνια. «Ήταν πολύ σεμνοί και ήθελαν να διατηρήσουν την ηρεμία και το χαμηλό τους προφίλ. Η ομάδα τους, τους βοήθησε να βρουν με αυτό τον τρόπο ένα μέρος για τη μετάβαση στο Λος Άντζελες. Το Beverly Ridge έχει το δικό του κηπουρό, καθώς και μια μεγάλη πόρτα με ισχυρά μέτρα ασφαλείας. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος, που προσφέρεται για άτομο που δε θέλουν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Οι γείτονες είναι πλούσιοι επιχειρηματίες, ή άλλα πρόσωπα της showbiz. Παράλληλα, πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες γειτονιές της περιοχής», αναφέρεται στην «Daily Mail».

Στο ρεπορτάζ, πάντως, δεν αναφέρεται αν πληρώνεται κάποιο ενοίκιο στον Τάιλερ Πέρι, ή αν το ζεύγος μένει χωρίς να χρεώνεται. Η δεύτερη περίπτωση, μάλιστα, είναι η πιο πιθανή, καθώς αν έπρεπε να πληρώσει ενοίκιο, θα έπρεπε να δίνουν περίπου 20-40.000 δολάρια το μήνα. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια κατοικία, στην οποία μπορούν να κάνουν η Μέγκαν και ο Χάρι την νέα τους αρχή, έχοντας πρόσφατα φύγει από τον Καναδά και θέλοντας να μείνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share