Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ξανά πατέρας ο Νίκος Χατζηνικολάου: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα

Τρισευτυχισμένος!

8 Μαΐου 2020 09:21
Ξανά πατέρας ο Νίκος Χατζηνικολάου: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος με την καραντίνα είχε την ευκαιρία να χαρεί την οικογένειά του σε χαλαρές στιγμές μέσα στο εντυπωσιακό του σπίτι.

Σε καθημερινή βάση ο παρουσιαστής ειδήσεων του ΑΝΤ1 έβγαινε βόλτα με τα παιδιά του νιώθοντας ξανά... πατέρας ενώ χτες πόσταρε και μια γλυκιά φωτογραφία μαζί με τα τρία μικρότερα παιδιά του σε μια από τις εξορμήσεις τους.

"Στην περίοδο της καραντίνας όλοι τρελαίνονταν για βόλτα! Τώρα όλοι στον... καναπέ! Όλα ανάποδα!! (Φωτό από τη μαμά μας!!)", ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

Δείτε την συγκινητική φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Δέχτηκε... επίθεση ο Νίκος Χατζηνικολάου

Την πιο γλυκιά… επίθεση της ζωής του δέχτηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου από την Κρίστη Τσολακάκη και μάλιστα ανέβασε σχετική φωτογραφία από την στιγμή. Το ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια μαζί και έχουν τρία παιδιά.

Τον Αλέξανδρο, τον Κωνσταντίνο και την Εύα. Αν και ο ίδιος είναι αρκετές ώρες της ημέρας στον Ant1, πάντα αφιερώνει τον προσωπικό του χρόνο στα παιδιά και την οικογένειά του. Διαβάστε περισσότερα για τον Νίκο Χατζηνικολάου στο glittermag.gr

Αμαξάρα: Αυτό είναι το αυτοκίνητο του Νίκου Χατζηνικολάου

Εσείς έχετε δει την αμαξάρα που οδηγεί ο Νίκος Χατζηνικολάου; Θα μείνετε άφωνοι μόλις δείτε φωτογραφίες, που "εντόπισε" το Athensmagazine.gr.

Άφωνοι μείναμε, όταν ανακαλύψαμε το αμάξι που κυκλοφορεί ο πετυχημένος δημοσιογράφος του Ant1. Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν κάνει συμβιβασμούς. Απαιτεί το καλύτερο και το ακριβότερο, όπως είναι και το σπίτι που μένει με την οικογένειά του στην Εκάλη.

Πριν καιρό, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να οδηγεί ένα Volvo XC90 μαύρο, το οποίο και είναι πανάκριβο. Είμαστε σίγουροι, ότι θα το θέλετε κι εσείς. Δείτε το και μόνοι σας παρακάτω:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share