Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σταύρος Θεοδωράκης: Άλλαξε εντελώς την εμφάνισή του - Άλλος άνθρωπος

Αγνώριστος ο δημοσιογράφος

7 Μαΐου 2020 20:57
Σταύρος Θεοδωράκης: Άλλαξε εντελώς την εμφάνισή του - Άλλος άνθρωπος
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Άλλος άνθρωπος έχει γίνει ο Σταύρος Θεοδωράκης, με τον άλλοτε επικεφαλής του Ποταμιού και δημοσιογράφου, που αποχώρησε πρόσφατα από την πολιτική, να εμφανίζεται εντελώς διαφορετικός, αλλάζοντας εντελώς την εμφάνισή του.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσίευσε έχει χάσει μέρος της άλλοτε πλούσιας κόμης του ενώ το μεγάλο του χαμόγελο κοσμεί πλέον ένα μουστάκι.

Με έναν πιο εξελιγμένο τρόπο, ο δημοσιογράφος βρίσκεται κοντά στους θαυμαστές του μέσω της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» αφού μεταδίδει μέσω podcast. Η νέα εκπομπή του είναι αφιερωμένη στους Ανωγειανούς φίλους του.

Τον Παπά-Ανδρέα, που είναι πρώτος στις χαρές και τις λύπες του χωριού. Τον ξακουστό Γυαλάφτη που μιλάει μόνο με μαντινάδες και τη Δέσποινα, τη γυναίκα του, διευθύντρια για 25 χρόνια στο Λύκειο Ανωγείων. Τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, συνθέτη και δημιουργό των Υακινθύων αλλά και την Ουρανία Ξυλούρη, τη χήρα του πιο ξακουστού λυράρη, του Νίκου Ξυλούρη.

Μιλάει με όλους αυτούς δηλαδή - και είναι πολλοί - που συναντά κάθε φορά που κατεβαίνει στην Κρήτη.

«Το πέρασμα από τα Ανώγεια είναι, για πολλούς από εμάς τους κρητικούς, κάτι σαν προσκύνημα… στη λεβεντιά και την ομορφιά του Ψηλορείτη».

Βόμβα: Παραιτείται ο Σταύρος Θεοδωράκης από το Ποτάμι!

Την ευθύνη για την πορεία του κόμματος στις Ευρωεκλογές ανέλαβε ο Σταύρος Θεοδωράκης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο κ. Θεοδωράκης παραιτήθηκε από επικεφαλής του Ποταμιού και "έδωσε" το δαχτυλίδι στον αντιπρόεδρο του κόμματος Γιώργο Μαυρωτά.

Ο κ. Θεοδωράκης εισηγήθηκε να μην κατέβει το Ποτάμι στις εθνικές εκλογές, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος με κάποιο άλλο κόμμα.

Βόμβα: Δεν θα κατέβει στις εκλογές το Ποτάμι!

Σε κρίσιμο σημείο έφεραν το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη τα απογοητευτικά αποτελέσματα των ευρωεκλογών της περασμένης Κυριακής.

Το ισχνό ποσοστό 1,54% που συγκέντρωσε στην ευρωκάλπη προκάλεσε σοβαρούς προβληματισμούς στη Σεβαστουπόλεως και στον ιδρυτή του κόμματος, ο οποίος είχε βάλει τον «πήχη» στο 5%.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους συνεργάτες του που μετέχουν στα όργανα του Ποταμιού και συγκεντρώνει απόψεις για τη σκοπιμότητα συμμετοχής στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Οριστικές αποφάσεις ενδέχεται να ληφθούν ακόμη και σήμερα, στο Πολιτικό Συμβούλιο το οποίο θα συνεδριάσει.

Πάντως, ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε μία πολύ μεγάλη εκστρατεία σε όλη την Ελλάδα για τις ευρωεκλογές και στελέχη της Σεβαστουπόλεως εκφράζουν την αμηχανία τους για το τι άλλο, περαιτέρω, θα μπορούσαν να κάνουν προκειμένου να λάβουν ικανοποιητικό ποσοστό στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share