Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε για πρώτη φορά τον άγνωστο αδερφό της

Αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας

7 Μαΐου 2020 13:22
Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε για πρώτη φορά τον άγνωστο αδερφό της

Ένας άντρας βρίσκεται μόνιμα στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου και δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο της αδερφό, Πάνο.

Ο αδερφός της αγαπημένης παρουσιάστριας προτιμά να παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και λίγοι είναι εκείνοι από το κοντινό περιβάλλον της παρουσιάστριας που τον γνωρίζουν. Αυτό όμως, δεν είναι το μοναδικό που δεν γνωρίζαμε για την Κατερίνα Καινούργιου, δείτε εδώ τα 10 πράγματα ακόμη που δεν ήξερες.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στον αδερφό της και φροντίζει σε κάθε τους κοινή εμφάνιση να το δείχνει. Οι δυο τους είναι αχώριστοι, στηρίζει ο ένας τον άλλον και μοιράζονται τα πάντα.

Τι λέτε, μοιάζουν;

Η Κατερίνα Καινούργιου… έφαγε λίγο παραπάνω στην καραντίνα! Δεν θα πιστεύετε πόσα κιλά είναι (photo)

Η παρουσιάστρια του OPEN Κατερίνα Καινούργιου, που πρόσφατα αποκάλυψε πως από μικρή έχει ένα πρόβλημα στην υγεία της που την ταλαιπωρεί, θέλησε να μοιραστεί τον χρόνο της με τους followers της στο Instagram και τούς ζήτησε να τής στείλουν ερωτήσεις.

Μία από αυτές αφορούσε στα κιλά της. «Πόσα κιλά είσαι;» την ρώτησε ένας από τους ακολούθους της και εκείνη παραδέχθηκε πως τώρα στην καραντίνα και μες στο Πάσχα έφαγε λίγο παραπάνω.

«Αυτή την περίοδο… έφαγα λίγο παραπάνω (61 κιλά)», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία βρίσκεται κάθε πρωί στον αέρα του OPEN, φέρνοντας πολύ καλά νούμερα στο κανάλι.

Η Κατερίνα Καινούργιου #μένει_σπίτι και μας "συστήνει" την αγαπημένη της γωνία χαλάρωσης!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Open #μένει_σπίτι και μας δείχνει την αγαπημένη της γωνία καθώς και πώς περνάει τις ώρες της εν μέσω καραντίνας.

Η Κατερίνα Καινούργιου παραμένει υπέρλαμπρη ακόμη και μέσα στο σπίτι και μιας και διανύουμε τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις στιγμές χαλάρωσης της λέγοντας τους τι κάνει για να περνάει πιο ευχάριστα η ώρα της και παράλληλα δίνει και σε εκείνους μερικές προτάσεις. Ωστόσο, μια αποκάλυψη "βόμβα" έκανε πρόσφατα η αγαπημένη παρουσιάστρια που πάγωσε τους πάντες, δείτε εδώ τι είπε!

Χαρακτηριστικά σε μια ανάρτηση της που κρατά το αγαπημένο της βιβλίο που δεν είναι άλλο από τον "Μικρό Πρίγκηπα" έγραψε:

«Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος εκεί που βρίσκεται» , Ο Μικρός Πρίγκιπας. Αυτή την περίοδο άρχισα ξανά να κρατώ ημερολόγιο (και συγκεκριμένα αυτό που κρατώ στα χέρια μου με αγαπημένα αποφθέγματα από τον μικρο πρίγκιπα)

Κάθομαι στην αγαπημένη μου γωνίτσα ...απομονώνομαι... βρίσκω χρόνο για τον εαυτό μου και προβληματίζομαι... Ξέρετε τι ; Ένα από τα πολλά μηνύματα του βιβλίου είναι ότι πρεπει να εκτιμούμε τα σημαντικά πράγματα στη ζωή και να μπορέσουμε να δούμε με την καρδιά και όχι μόνο με τα μάτια...Κάπως έτσι θέλω να μας φαντάζομαι μετά από όλη αυτή την διαδικασία. Μπορεί ν ακούγεται κλισέ αλλά ... Οι μικρές χαρές της ζωής είναι οι μεγαλύτερες και ευχομαι να τις εκτιμήσουμε όλοι περισσότερο μετά από αυτή την δοκιμασία μας... Σας στέλνω την αγάπη μου".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share