Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έξαλλος ο Κρατερός Κατσούλης - "Να με συμπαθάτε, αλλά η Κατερίνα δεν..."

Τι συνέβη;

6 Μαΐου 2020 12:10
Έξαλλος ο Κρατερός Κατσούλης -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλος, φαίνεται πως είναι ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων, "Να με συμπαθάτε, αλλά η Κατερίνα δεν απαλλάσσεται. Διότι δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι, εμένα προσωπικά". Τι συνέβη με τον παρουσιαστή;

Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Στην φωλιά του ΚουΚου", αναφέρθηκε στην Κατερίνα Λένη και στα όσα είπε για την Ντέμη Γεωργίου. Συγκεκριμένα η Κατερίνα -η οποία αποχώρησε από το MasterChef- προκάλεσε χαμό, ότι αποκάλυψε, ότι η Ντέμη "τρώει σαλάμια και τυριά τα βράδια". Φυσικά, αυτά τα λόγια εκνεύρισαν τον παρουσιαστή, ο οποίος είπε:

"Να με συμπαθάτε, αλλά η Κατερίνα δεν απαλλάσσεται. Διότι δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι, εμένα προσωπικά. Κατερίνα μου όταν τα δεις άμα θες τα συζητάμε, δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν σαν πρώτη σκέψη το κομμάτι που είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίον. Δεν είναι ένοχος, δεν προσπαθούν οι άνθρωποι να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.

Άμα είναι η ζήλια ρε παιδί μου… Δεν μπορώ… Οι άνθρωποι που είναι ξεροκέφαλοι πάρα πολύ και πεισματάρηδες, αυτή τους η θέση τους εμποδίζει να έχουν λίγο πιο ανοικτό μυαλό και να βλέπουν τι συμβαίνει στο παρόν. Έχουν διαμορφώσει άποψη πριν καν δουν τι συμβαίνει. Η Κατερίνα έχει αυτό το απόλυτο, βλέπει, της έρχεται και το παράδειγμα που θα τη βοηθήσει να παραμείνει απόλυτη, δες όμως, μήπως είναι το φυτικό το σαλαμάκι;", είπε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Κρατερός Κατσούλης: Δείτε για πρώτη φορά τη μητέρα του

Μια απρόσμενη "εμφάνιση" είχαμε πρόσφατα στο πλατό της Φωλιάς των ΚουΚου, μιας και βγήκε η μητέρα του Κατσούλη στην εκπομπή και έφερε τα πάνω - κάτω! Γιατί ξεκίνησαν «κόντρα» με την Καραβάτου εν ώρα εκπομπής;

Αφορμή στην αστεία "κόντρα" με την Κατερίνα Καραβάτου στάθηκε το γεγονός ότι ο Κρατερός Κατσουλής, μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε πως δεν είναι μόνο η γυναίκα του Θεσσαλονικία, αλλά και η μητέρα του.

Δείτε την στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share