Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αννίτα Πάνια: Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά ζυγίζει

Αδιανόητο!

4 Μαΐου 2020 12:53
Αννίτα Πάνια: Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά ζυγίζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πόσα κιλά ζυγίζει τελικά η Αννίτα Πάνια; Αυτό το νούμερο λέει η ζυγαριά της και δεν πάει το μυαλό σας αφού πραγματικά δεν της φαίνεται καθόλου!

Η Αννίτα Πάνια είναι Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια γεννημένη το 1970. Πριν αρχίσει την τηλεοπτική της καριέρα το 1995 με την εκπομπή συνοικεσίων Το Χρυσό Κουφέτο, ήταν δασκάλα γαλλικών (δείτε εδώ σε ποια Ελληνίδα ηθοποιό έκανε μάθημα) αλλά και τραγουδοποιός. Μετά το Το Χρυσό Κουφέτο ασχολήθηκε με εκπομπές νέων ταλέντων, όπως το Σπάνια Πουλιά και το Je t' Aime. Σε αυτές τις εκπομπές πρόβαλλε αρκετούς "trash" τραγουδιστές, όπως λένε οι επικριτές της.

Στις 12 Ιουνίου, 2007, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε πρόστιμο 200.000 ευρώ στο Alter για υποβάθμιση ποιότητας προγράμματος στην εκπομπή της Je t' Aime, με το σκεπτικό, ότι στην εκπομπή γελοιοποιούνται οι ιδιαιτερότητες των καλεσμένων.

Ως απάντηση, πανεπιστημιακοί, όπως ο καθηγητής Νομικής Φίλιππος Σπυρόπουλος και η αναπληρώτρια καθηγήτρια Ψυχολογίας του Παντείου, Αλεξάνδρα Κορωναίου υπεράσπισαν το δικαίωμα των ατόμων αυτών στη δημόσια προβολή.

Πάμε όμως στο θέμα μας. Πρόσφατα, σας αποκαλύψαμε την διατροφή που κάνει η αγαπημένη παρουσιάστρια, με την οποία έχασε 8 κιλά (δείτε εδώ το πρόγραμμα διατροφής) σε έναν μήνα. Σήμερα, θα σας πούμε πόσα κιλά είναι. Η ίδια είναι 66 κιλά, αλλά δεν της φαίνεται καθόλου, μιας και είναι πολύ κομψή!

"Ο Αντρέας δεν πολυγουστάρει να..." - Κάγκελο η Αννίτα Πάνια

Άφωνη έμεινε η Αννίτα Πάνια, όταν ρωτήθηκε για τον γιο της, Ανδρέα! Τι είπε η παρουσιάστρια του Open δείχνοντας την δυσαρέσκειά της;

Το πρωί της Τετάρτης (25/03) η Αννίτα Πάνια, εμφανίστηκε μέσω skype, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, για να μιλήσει για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας με τον φονικό ιό. Όταν λοιπόν, ρωτήθηκε για τον γιο της, έμεινε κάγκελο, καθώς, όπως φάνηκε, δεν της άρεσε η ερώτηση.

"Ο Αντρέας δεν σου εκφράζει την ανησυχία του ακόμα και για τους μήνες μετά από όλο αυτό που ζούμε; Φοβάται; Νιώθει φόβο ο Αντρέας;", ήταν η ερώτηση για τον γιο της με την ίδια να απαντά:

"Ο Αντρέας είναι ο Αντρέας κι εγώ είμαι η Αννίτα. Και ο Αντρέας δεν πολυγουστάρει να ξέρει ο κόσμος τι αισθάνεται αυτός. Οπότε, να πούμε τίποτα άλλο…".

"Σημασία έχει να βγούμε μέσα από αυτό και να είμαστε όλοι καλά. Αυτό που θα καταλάβουμε όλοι φεύγοντας από αυτό είναι η ευτυχία της ζωής. Αυτή η απλή καθημερινότητα του τύπου… πάμε να φάμε σε ένα μαγαζί με τους φίλους μας, βγαίνουμε έξω χωρίς να δώσουμε ραπόρτο. Όλα αυτά τα καθημερινά και τα αυτονόητα, σε αυτή τη φάση της ζωής μας είναι πράγματα που θα πρέπει κανείς να τα δει διαφορετικά", είπε, μεταξύ άλλων, στη συνέχεια η Αννίτα Πάνια. Μιας και αναφερθήκαμε στην παρουσιάστρια του Open, Αννίτα Πάνια, δείτε εδώ ποιο είναι το κρυφό ταλέντο της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share