Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτή είναι η ηλικία του Νίκου Καρβέλα - Θα μείνετε άφωνοι

Αποκλείεται!

4 Μαΐου 2020 11:12
Αυτή είναι η ηλικία του Νίκου Καρβέλα - Θα μείνετε άφωνοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Καρβέλας είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και πετυχημένους μουσικοσυνθέτες στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού! Πολλές επιτυχίες της Άννας Βίσση είναι γραμμένες από εκείνον! Γνωρίζετε όμως ποια είναι η πραγματική του ηλικία; Εμείς μόλις μάθαμε και μείναμε άναυδοι.

Ο Νίκος Καρβέλας είναι παράλληλα τραγουδιστής αλλά και συγγραφέας για όσους δεν τον γνωρίζουν! Μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τη μουσική σε ηλικία πέντε ετών, οπότε απέκτησε και το πρώτο του πιάνο. Στα φοιτητικά του χρόνια, στο τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ίδρυσε ένα ροκ γκρουπ επηρεασμένο από τους Beatles και τους Rolling Stones.

Από το 1983 μέχρι το 1992 υπήρξε παντρεμένος με την Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια Άννα Βίσση -δείτε εδώ πως είναι οι σχέσεις τους σήμερα- με την οποία έχει συνεργαστεί ως συνθέτης και στιχουργός σε πολλές δισκογραφικές δουλειές της. Έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Σοφία (γενν. 1983).

Το 2006 ξεκίνησε τη σχέση του με την τηλεπαρουσιάστρια Αννίτα Πάνια, με την οποία παντρεύτηκε στις 29 Απριλίου 2010 αλλά χώρισαν το 2016. Το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο, τον Ανδρέα.

Για πρώτη φορά έγινε γνωστός για τις συνθέσεις του στο τέλος της δεκαετίας του 1970, άλλοτε με το όνομα Νίκος Καρβέλας και άλλοτε με το ψευδώνυμο Νίκος Λεονάρδος. Η μουσική του κινείται στο πλαίσιο της ποπ, αλλά με επιρροές από τη ροκ και τη λαϊκή μουσική. Τα τελευταία άλμπουμ του απέκτησαν έναν πιο ροκ ήχο. Μάλιστα, έχει πουλήσει 5.500.000 δίσκους σε όλη την Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

Πάμε όμως στο θέμα μας. Γνωρίζετε την ηλικία του; Ο γνωστός συνθέτης γεννήθηκε 8 Σεπτεμβρίου 1951 άρα είναι 69 ετών!

Αννίτα Πάνια - Νίκος Καρβέλας: Η κοινή τραγωδία που τους ένωσε!

Υπήρξαν ζευγάρι και μαζί έκαναν έναν πανέμορφο γιο! Νίκος Καρβέλας και Αννίτα Πάνια δεν είναι πλέον μαζί ερωτικά αλλά συνεχίζουν να έχουν άριστες σχέσεις!

Άλλωστε το ζευγάρι έχει περάσει δύκολα και οι δυστυχίες ήταν αυτές που τους ένωσαν! Ποια κοινή τραγωδία είχε ενώσει και τους 2 όσο υπήρξαν ζευγάρι; Ποιο το τραγικό παιχνίδι της μοίρας;

Συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2013 η Αννίτα Πάνια πέρασε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, όταν έχασε την μητέρα της Ιφιγένεια εντελώς ξαφνικά από πνευμονικό οίδημα! Μια τραγωδία στην οποία είχε δίπλα της τον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος με την σειρά του είχε στο πλάι του την Αννίτα, όταν λίγους μήνες αργότερα έχασε και εκείνος την μητέρα του Σοφία!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share