Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

"Μου λείπει πολύ το ..." - Ο Νίκος Μουρατίδης αποκαλύπτει

Ανατρεπτικός για άλλη μια φορά

4 Μαΐου 2020 07:59

Μια ακόμα πολύ αποκαλυπτική δήλωση έκανε ο Νίκος Μουρατίδης ο οποίος μοιράστηκε τι πραγματικά του έλειψε στην καραντίνα!

Τώρα τα έχω κόψει όλα, δεν μπαίνει κανείς στο σπίτι, έχει απαγορευτεί… έχω κόψει την οικιακή βοηθό, την κοπέλα που μου κάνει μανικιούρ-πεντικιούρ, τον μασέρ και τον κηπουρό» αποκαλύπτει ο Νίκος Μουρατίδης

Ο Νίκος Μουρατίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την καραντίνα του λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης για τον κορωνοϊό. Ωστόσο δεν είναι η μόνη δήλωση που μας ξαφνιάζει, θυμηθείτε τι είχε πει για τον ανατρεπτικό γάμο του!

Όπως αποκαλύπτει ο ραδιοφωνικός παραγωγός του λείπουν πάρα πολύ οι παρέες του, όπως και το σ∈ξ!

«Εχω συμμορφωθεί, είμαι κλεισμένος στο σπίτι, δεν βλέπω κανέναν, βγαίνω μόνο για τα τελείως απαραίτητα, να πετάξω σκουπίδια και να ψωνίσω. Όλο αυτό για μένα δεν είναι κάτι πολύ πρωτότυπο, γιατί την τελευταία δεκαετία περνάω μοναχικά, διαβάζοντας, γράφοντας… Το μόνο που μου λείπει είναι η ζωντανή ραδιοφωνική μου εκπομπή, που, λόγω καραντίνας, αναγκάζομαι να κάνω επαναλήψεις. Βέβαια, μου λείπουν πολύ οι παρέες που έρχονταν στο σπίτι, μαγειρεύαμε, γελούσαμε και βλέπαμε ταινίες, επίσης μου λείπει πάρα πολύ το σ∈ξ. Κατά τα άλλα, είμαι πολύ ήρεμος, δεν έχω πάθει πανικό και υστερία, δεν λέω και δεν γράφω ακρότητες. Ελπίζω να ξεμπερδέψουμε σύντομα και όσο το δυνατόν πιο…αναίμακτα» δήλωσε στο περιοδικό Λοιπόν και συνέχισε λέγοντας:

Η αποκάλυψη του  Νίκου Μουρατίδη

«Τώρα τα έχω κόψει όλα, δεν μπαίνει κανείς στο σπίτι, έχει απαγορευτεί… έχω κόψει την οικιακή βοηθό, την κοπέλα που μου κάνει μανικιούρ-πεντικιούρ, τον μασέρ και τον κηπουρό. Η πλάκα είναι πως με το δεξί χέρι κόβω τα νύχια του αριστερού, αλλά με το αριστερό δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Έτσι, αυτή τη στιγμή έχω κομμένα τα νύχια του αριστερού μου χεριού, ενώ του δεξιού μου, τα οποία μακραίνουν επικίνδυνα –και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που βλέπω, καθώς πάντα κόβω σύριζα τα νύχια μου–, αλλά κάνω υπομονή, τι να άλλο να κάνω; Όσον αφορά στο σ∈ξ… ναι… άσ’ το… είναι ένα θέμα, όλο αυτό τον καιρό είμαι σε αποχή. Δεν λέω ότι ήμουν sex machine, αλλά 1-2 φορές την εβδομάδα χρειάζεται. Οι άντρες χρειάζονται 1-2 φορές την εβδομάδα σ∈ξ, ειδικά στην ηλικία αυτή, οι γυναίκες μπορεί να τα κουτσοκαταφέρουν κι αλλιώς, αλλά και αυτή η έλλειψη επαφής δεν βοηθάει σε τίποτα»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share