Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πόοοσο; Αυτή είναι η ηλικία της Σίας Κοσιώνη

Θα πάθετε πλάκα!

3 Μαΐου 2020 15:38
Πόοοσο; Αυτή είναι η ηλικία της Σίας Κοσιώνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη είναι μία από τις δημοσιογράφους που έχουν καταφέρει να τραβήξουν την προσοχή από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στο γυαλί. Επιτέλους βγήκε στη "φόρα" η πραγματική ηλικία της και μόλις ακούσετε το νούμερο θα πάθετε σίγουρα πλάκα!

Την αγαπημένη δημοσιογράφο, την απολαμβάνουμε εδώ και χρόνια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, όπου έχει κερδίσει το κοινό με την ευστροφία της και τις γνώσεις της. Η Σία Κοσιώνη, αγαπά αυτό που κάνει, ενώ είναι και ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του σταθμού. Μάλιστα, να σας υπενθυμίσουμε κιόλας, ότι σήμερα Κυριακή (03/05) θα κάνει και μια έκτακτη εκπομπή.

Λίγοι είναι ωστόσο, αυτοί που γνωρίζουν πόσο χρονών είναι η Σία Κοσιώνη. Η δημοσιογράφος λοιπόν, γεννήθηκε στις 16 Μαΐου του 1980. Αυτό σημαίνει, ότι σε λίγες ημέρες κλείνει τα 40. Πάθατε πλάκα; Δεν μοιάζει ούτε για 35.

Κούκλα η Σία Κοσιώνη: Άβαφη και με φυσικό μαλλί έκανε γυμναστική στο κέντρο

Εντελώς άβαφη εμφανίστηκε στους δρόμους της Αθήνας, η Σία Κοσιώνη. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram της και την είδαμε όπως δεν την είχαμε ξαναδεί.

Η Σία Κοσιώνη, λίγο πριν πάει στο πλατό του ΣΚΑΙ, έστειλε "μετακίνηση 6" και βγήκε στους δρόμους του κέντρου για σωματική άσκηση. Η παρουσιάστρια, όπως θα δείτε παρακάτω, είναι εντελώς αμακιγιάριστη και η αλήθεια είναι πως της πάει αρκετά. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό, την είχαμε δει πάλι άβαφη να απολαμβάνει τη βόλτα της μαζί με τον γιο της.

Την φωτογραφία την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. "Πρωινή σωματική άσκηση με το φιλαράκι μου! @chris.koutras", έγραψε στην λεζάντα της.

Πλάκα κάνεις; Είδαμε τη θέα από το σπίτι της Σίας Κοσιώνη και μείναμε άναυδοι

Φέτος όλοι, χωρίς εξαιρέσεις, γιορτάσαμε το Πάσχα και την Ανάσταση από το σπίτι, απολαμβάνοντας από το μπαλκόνι τα πυροτεχνήματα και ακούγοντας τους κρότους από τα βαρελότα. Έτσι, και η Σία Κοσιώνη μας έδειξε την θέα που αντίκρισε.

Πάθαμε πλάκα όταν είδαμε το μπαλκόνι της, μιας και είναι σε ένα κεντρικό σημείο της Αθήνας, που πολλοί θα θέλαμε να βρισκόμαστε για να απολαύσουμε αυτή την θέα. Η πετυχημένη παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ ανήρτησε μέσω του Instagram stories, μια φωτογραφία γράφοντας "Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά χαρούμενα με υγεία!"

Στην φωτογραφία αχνοφαίνεται η Ακρόπολη που την πλαισιώνουν τα πυροτεχνήματα, που πέταξε χθες οργανωμένα ο Δήμος Αθηνών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share