Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Δεν μπορεί να πεθάνει ο..." - Συντετριμμένος ο Γιάννης Μπέζος

Τι συνέβη;

3 Μαΐου 2020 08:06
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συντετριμμένος, με όλη την κατάσταση που επικρατεί αυτές τις μέρες, είναι και ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος. Τι συνέβη ακριβώς και βγήκε εκτός εαυτού;

Στην εκπομπή “Μαζί σου” χθες (02/05), αρκετοί καλλιτέχνες μοιράστηκαν την αγωνία τους για την επόμενη μέρα της πανδημίας, τόσο για όλον τον πλανήτη, όσο και για τους ίδιους. Ένας από τους καλλιτέχνες ήταν και ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μίλησε για την τέχνη και την απόφαση της Κυβέρνησης. Ο ηθοποιός, ήταν φυσικά υπέρ του #μένουμεσπίτι -δείτε εδώ τι έκανε όσο ήταν σε καραντίνα-, ωστόσο τώρα, είναι εκνευρισμένος με όσα συμβαίνουν.

Τι είπε ο ηθοποιός;

Ο Γιάννης Μπέζος σημείωσε πως “δεν μπορεί να πεθάνει ο πολιτισμός ένα καλοκαίρι ολόκληρο και μάλιστα στη χώρα μας, το θεωρώ αδιανόητο. Η δουλειά η δική μας, είναι, κατά κάποιο τρόπο, ένα είδος τροφής για τους ανθρώπους. Έτσι, όσο έχουμε ανάγκη τον αέρα, την τροφή, το νερό, ο άνθρωπος έχει ανάγκη όλες τις μορφές της τέχνης, με την έννοια ότι διαμορφώνει έναν καινούργιο κόσμο μέσα τους και έναν καινούργιο χρόνο, το οποίο είναι απαραίτητο στοιχείο για τη ζωή μας. Νομίζω ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να επικοινωνήσουν κάποια πράγματα.”

Πόσο; Δεν φαντάζεστε τι ύψος έχει ο Γιάννης Μπέζος

Γνωρίζετε ποιο είναι το ύψος του Γιάννη Μπέζου; Μόλις μάθετε θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα...

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας επιτυχημένος και ταλαντούχος ηθοποιός, καθώς έχει αφήσει το σημάδι του και τις θεϊκές ατάκες του σε πολλές καθημερινές σειρές. Ο ηθοποιός, μπορεί να είναι 63 ετών, ωστόσο φαίνεται λες και δεν έχει περάσει χρόνος από πάνω του. Ωστόσο, αυτό που μας έχει κάνει εντύπωση είναι το απίστευτο ύψος που έχει. Εσείς έχετε αναρωτηθεί ποτέ;

Ο ίδιος, στην πετυχημένη σειρά, "Εκείνες κι εγώ" σε ένα επεισόδιο είχε δηλώσει πως είναι 1,90. Ωστόσο, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πως ο ηθοποιός είναι 1.87. Και μιας και αναφερθήκαμε στον Γιάννη Μπέζο, δείτε εδώ όσα είπε για την κατάσταση που επικρατεί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share