Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκλείεται: Αυτή είναι η ηλικία της Κατερίνας Καραβάτου

Θα πάθετε πλάκα!

2 Μαΐου 2020 14:00
Αποκλείεται: Αυτή είναι η ηλικία της Κατερίνας Καραβάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σίγουρα δεν μπορείτε να φανταστείτε την ηλικία της Κατερίνας Καραβάτου. Το Athensmagazine.gr την βρήκε και σας την παρουσιάζει παρακάτω.

Η Κατερίνα Καραβάτου, έχει έναν σπάνιο χαρακτήρα, και όσοι την γνωρίζουν έχουν να πουν τα καλύτερα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, είναι τελείως ακομπλεξάριστη, ενώ μάλιστα έχει τρομερό χιούμορ, όπως είδαμε πρόσφατα, όταν αποκάλυψε πως κούρεψε τον γιο της και τον έκανε σαν...playmobil.

Η παρουσιάστρια και ο Κρατερός έχουν μαζί δύο πανέμορφα παιδάκια, ωστόσο τα τελευταία χρόνια, έχουν αποφασίσει πέραν της προσωπικής ζωής τους, να είναι μαζί και στα επαγγελματικά. Οι δυο τους ξεκίνησαν τη σεζόν 2014-2016 με την εκπομπή "Στα καλά καθούμενα" στο epsilon tv.

Στη συνέχεια τη σεζόν 2016-2017 η εκπομπή μεταφέρθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με τίτλο "Έτοιμο το πρωινό". Από τον Οκτώβριο του 2017 μεταφέρθηκαν στο Star και ξεκίνησαν την πετυχημένη εκπομπή, "Στη φωλιά των Κουκου", η οποία σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης.

Πάμε τώρα να δούμε που γεννήθηκε αλλά και πόσο ετών είναι!

Η παρουσιάστρια γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, στις 30 Δεκεμβρίου 1973 που σημαίνει πως είναι 46 ετών! Ναι καλά διαβάσατε! Δεν μοιάζει ούτε για 35.

«Λύγισε» και ξέσπασε σε δάκρυα στον «αέρα» η Κατερίνα Καραβάτου - Τι συνέβη;

Μια έκπληξη περίμενε τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου στη «Φωλιά των Κου-Κου» το πρωί της Παρασκευής, όταν συνδέθηκαν απροειδοποίητα μέσω skype με την Κρήτη και τον Νίκο Ζωϊδάκη. Η παρουσιάστρια του Star είχε συγκινηθεί ξανά τις προηγούμενες ημέρες με αφορμή όσα είχε πει η Ελένη Μενεγάκη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο γνωστός λυράρης άρχισε να λέει μαντινάδες αφιερωμένες στον… κορωνοϊό. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ακούγοντας τον να μιλάει για τη νέα του καθημερινότητα στην Κρήτη λόγω του κορωνοϊού, συγκινήθηκε πολύ. Προφανώς θυμήθηκε τις όμορφες στιγμές που είχε περάσει μαζί του και τις οικογένειές τους στο σπίτι του λυράρη και ξέσπασε σε κλάματα!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share