Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ηλέκτρα Σρεγκεχοϊντ: Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη έγινε 20 ετών και πήρε τα μάτια και τη γοητεία της μαμάς της

Κούκλα!

1 Μαΐου 2020 09:54
Ηλέκτρα Σρεγκεχοϊντ: Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη έγινε 20 ετών και πήρε τα μάτια και τη γοητεία της μαμάς της

Η γνωστή ηθοποιός έχει το προσωνύμιο της Μόνικα Μπελούτσι της Ελλάδας. Η ίδια είχε γεννηθεί στο Τορίνο της Ιταλίας.

Από εκεί και πέρα, η γνωστή ηθοποιός έχει και μία κόρη, την Ηλέκτρα, η οποία έγινε είκοσι ετών. Ηλέκτρα αποτελεί επίσης κόρη του πρώην συζύγου της, Γουάρντ Σρεγκεχοϊρντ. Ωστόσο το ίδιο όμορφη είναι και η κόρη του Γιώργου Κιμούλη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τι είχε αναφέρει παλαιότερα σε συνέντευξή της για τις κόρες της

«Οι κόρες μου είναι είναι καλύτερες από εμένα και από τον μπαμπά τους. Εάν τα παιδιά δεν είναι το εξελιγμένο μας «μοντέλο», κάτι έχει πάει λάθος. Η μητέρα είναι η πρώτη γυναίκα με την οποία έχεις μια σχέση. Με αυτήν μαθαίνεις να αποκτάς σχέση με τις υπόλοιπες γυναίκες.

Πρέπει να τα αφήνουμε τα παιδιά να έχουν αυτόν τον ανταγωνισμό, να τα αφήνουμε να τον υποφέρουν γιατί έτσι θα το ξεπεράσουν, κιόλας. Θα ήθελα να κάνουν περισσότερα και καλύτερα πράγματα από εμένα. Τους λέω «είσαι καλύτερη από εμένα, πιο όμορφη, πιο έξυπνη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μαρία Καβογιάννη: Αν δείτε την κόρη της θα σας πέσει το σαγόνι!

Η γνωστή ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Η Ελληνίδα ηθοποιός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της και απάντησε στα ερωτήματα που της έθεσε η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της. Η Μαρία Καβογιάννη αναφέρθηκε σε ρόλους του παρελθόντος. Σε αυτούς δεν ξεχώρισε εκείνο της Κορίνας από τα «Εγκλήματα» και της Ασπασίας από το «Ντόλτσε Βίτα».

Με αφορμή τα πολλά remake που γίνονται στην τηλεόραση και στο θέατρο, η Μαρία Καβογιάννη δήλωσε πως δεν θα ήταν αρνητική σε ένα αντίστοιχο remake των «Εγκλημάτων». Μάλιστα, ανέφερε πως οι χαρακτήρες μπορούσαν να παρουσιαστούν μεγαλωμένοι, πιο ώριμοι, αλλά με τους ίδιους ρόλους.

Η Μαρία Καβογιάννη είναι παντρεμένη με τον Πέτρο Δριτσώνα και έχει μία κόρη την Αντέλλα (Αδελαϊδα) η οποία γεννήθηκε το 1995 και είναι 25 ετών. Μάλιστα, ανέφερε για εκείνους στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού:

«Παίζει πολύ ρόλο η προσωπικότητα των ανθρώπων, η ανεξαρτησία, οι διαφορετικοί δρόμοι που έχει διαλέξει ο καθένας που κάποια στιγμή ενώνονται και βοηθάει ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Να μην επεμβαίνει τόσο πολύ ο ένας στον άλλον αλλά να είναι και παρεμβατικός και συντροφικός στις επιλογές του. Γιατί και ο άνδρας μου είναι καλλιτέχνης και έχουμε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Η κόρη μου ασχολείται με την ψυχολογία, την καμαρώνω πολύ!».

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share