Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Ο Τανιμανίδης και η Μπόμπα είναι υπερβολικοί σε αυτό που κάνουν"

Απίστευτο κράξιμο

30 Απριλίου 2020 11:08

Ακόμα ένας διάσημος, μετά τον Τριαντάφυλλο, "κράζει" με το γάντι το ζεύγος Τανιμανίδη σχετικά με την προβολή που δείχνει σ' οτιδήποτε κάνουν.

Ο Τάσος Τρύφωνος μιλά για το μέλλον του «αδύναμου κρίκου» αποκλειστικά και σχολιάζει τον τσακωμό του Γιώργου Θεοφάνους με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τα live του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα την εποχή του κορωνοϊού.

Δείτε όλα όσα δήλωσε στην εκπομπή του Open "Ευτυχείτε" στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ο Σάκης Τανιμανίδης έγινε θέμα στο CNN - Δεν φαντάζεστε τον λόγο

Μεγάλη έκπληξη έφερε η είδηση ότι ο Σάκης Τανιμανίδης έγινε θέμα στο CNN, η οποία αποκαλύφθηκε στην εκπομπή "Το Πρωϊνό" της Φαίης Σκορδά.

Πολλά ακούγονται γύρω από το όνομά του τελευταία, περί εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα, και ο ίδιος τοποθετήθηκε πάνω σε αυτό το θέμα. Είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί ανά καιρούς και το CNN Travel τίμησε το βίντεο του στο TikTok, κάνοντας τον θέμα ως serial traveler.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο βλέπουμε πόσο πολύ του έλειψαν τα ταξίδια για αυτό και αυτοσχεδίασε, ώστε να έχει την αίσθηση ότι βρίσκεται στο αεροδρόμιο. Έβαλε την βαλίτσα του πάνω στον διάδρομο και την παρέλαβε, όπως γίνεται άλλωστε και μετά από κάθε πτήση. Το βίντεο όπως φαντάζεστε έγινε viral και μας έκανε να "λιώσουμε" στο γέλιο!

Δείτε το παρακάτω:

Κορωνοϊός- Η Χριστίνα Μπόμπα μιλάει για την κατάσταση της υγείας της και του Σάκη Τανιμανίδη

Το αγαπημένο ζευγάρι Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης, όπως είναι πλέον γνωστό, έχει προσβληθεί από κορωνοϊό, κάτι που δημοσιοποίησαν οι ίδιοι μέσω του Instagram.

Δεν σταματάνε να μας ενημερώνουν για την κατάσταση της υγείας τους, εμψυχώνοντας του ανθρώπους να σταθούν δυνατοί και πώς όλα θα περάσουν.

Μάλιστα αναφέρει ότι ο πυρετός της έπεσε, ενώ ο Σάκης έχει μόνο δέκατα. Τέλος τόνισε σε όλους να παραμείνουν στα σπίτια τους!

«Γεια σας! Ευχαριστούμε όλους σας για όλα τα μηνύματα που μας στέλνετε! Είμαστε στο σπίτι, όπως όλοι σας πιστεύω! Είμαστε καλύτερα, εγώ δεν έχω καν πυρετό, έχω μόνο λίγο πονόλαιμο. Ο Σάκης κάνει ακόμη κάποια δέκατα, αλλά και σε αυτόν υποχωρεί σιγά σιγά και ο πυρετός και όλα. Το περνάμε, περιμένουμε τις μέρες να κυλήσουν. Περιμένουμε όλα να ξανααρχίσουν. Παρ’ όλα αυτά μένουμε στο σπίτι, όπως και όλοι σας πιστεύω! Ευτυχώς αισθάνομαι ακόμη πιο δυνατή, οπότε έχω καθαρίσει το σπίτι δυο φορές, μαγειρεύω και ψάχνω συνέχεια να βρω τρόπους κάτι να κάνω. Παιδιά θα περάσει και όλα θα κυλήσουν ξανά ωραία και ομαλά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας μια εβδομάδα μετά αφότου διαγνώστηκε θετικός του έκανε και ο Τομ Χάνκς, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share