Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θύμα απάτης η Δέσποινα Βανδή

Τι συνέβη;

29 Απριλίου 2020 18:56
Θύμα απάτης η Δέσποινα Βανδή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε σήμερα ότι έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης. Μια εταιρεία με είδη διατροφής χωρίς την άδειά το όνομα της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και, κριτής του J2US που επιστρέφει σύντομα, συνέστησε να δίνετε προσοχή σε ό,τι διαβάζουν, για να μην πιστεύουν αυτά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, η σελίδα έλεγε πώς η Δέσποινα Βανδή έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης της χωρίς διατροφή και γυμναστική, χρησιμοποιώντας τα συγκεκριμένα προϊόντα, κάτι που διαψεύδει. Η τραγουδίστρια ενημέρωσε στο Instagram ότι είναι απάτη και η ίδια δεν έχει καμία σχέση με όσα γράφονται για εκείνη, ούτε τους έχει δώσει συνέντευξη.

Δείτε την ανάρτησή της:

Δέσποινα Βανδή: Ταξίδεψε στυλάτη στην Κύπρο... με μάσκα για τον κορωναϊό!

Με στυλ και… σύνεση ταξίδεψε η Δέσποινα Βανδή στην Κύπρο την Παρασκευή.

Η τραγουδίστρια πέταξε γα το νησί της Αφροδίτης φορώντας φυσικά την μάσκα της στο αεροδρόμιο για λόγους πρόληψης μετά και τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα. Δείτε, επίσης, τι συμβαίνει στο ίδιο ζήτημα με τον Πάπα Φραγκίσκο.

“Εδώ στην Κύπρο με αυτόν τον καιρό ούτε ‘ιός’ ούτε κόρη” έγραφε φτάνοντας στον προορισμό της και μας έδωσε μια καλύτερη εικόνα για το outfit που επέλεξε. Η Δέσποινα Βανδή προτίμησε το total black συνδυάζοντας το μαύρο skinny jean της με σακάκι και λευκά sneakers. Ολοκλήρωσε το look της με γυαλιά ηλίου και τσάντα Chanel.

Παλάτι: Αυτό είναι το δεύτερο σπίτι της Δέσποινας Βανδή!

Θα πάθετε πλάκα με το "δεύτερο" σπίτι της Δέσποινας Βανδή. Το πάτωμα σκακιέρα και ο ρομαντικός φωτισμός θα σας εκπλήξουν.

Η τραγουδίστρια ξεκίνησε τις νυχτερινές εμφανίσεις της σε κέντρο της Αθήνας.

Το καμαρίνι ενός καλλιτέχνη είναι ένας χώρος που περνάει αρκετό χρόνο, οπότε οι... Δείτε το καμαρίνι της Δέσποινας Βανδή στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share