Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη βόμβα - Έγκυος πασίγνωστο μοντέλο;

Φημολογείται ότι είναι 5 μηνών

29 Απριλίου 2020 13:04
Αποκάλυψη βόμβα - Έγκυος πασίγνωστο μοντέλο;

Πασίγνωστο μοντέλο φημολογείται ότι διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης του, μετά από μια φωτογραφία ντοκουμέντο. Δείτε ποια είναι στο Athensmagazine.gr

Η Τζίτζι Χαντίντ λέγεται ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Ζέιν Μάλικ. Το 25χρονο supermodel θεωρείται ότι είναι πέντε μηνών έγκυος και θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί με το πρώην αστέρι των One Direction, σύμφωνα με την TMZ. Μάλιστα δεν είναι η μόνη που θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί, αφού ακόμα μια διάσημη Ελληνίδα γέννησε σήμερα, όπως θα δείτε εδώ.

Το μοντέλο της Vogue έκανε μια νύξη καθώς έβγαλε αυτή την φωτογραφία με τον σύντροφό της, αυτή την εβδομάδα, κατά τη διάρκεια των 25ων γενεθλίων της ενώ ήταν σε απομόνωση με την οικογένειά της στο αγρόκτημά τους στην Πενσυλβάνια.

Το ζευγάρι τα βρήκε ξανά τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους μετά από τον χωρισμό ενός έτους, κατά τη διάρκεια του οποίου έβγαινε και με τον Ταίλερ Κάμερον. Ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι είναι έγκυος 20 εβδομάδες και πιθανότατα δεν γνωρίζει ακόμα το φύλο του παιδιού.

Στα γενέθλιά της, η Τζίτζι έβαλε μια μαύρη ζακέτα που βρισκόταν μέσα σε τζιν. Έδειχνε λίγο φουσκωμένη η κοιλιά της. Φωτογραφήθηκαν επίσης σε μια ζεστή αγκαλιά καθώς είχε μια όμορφη λάμψη στο πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ.

Τον Φεβρουάριο, η Τζίτζι υπαινίχθηκε ότι σκέφτηκε να αποκτήσει παιδιά. Κατά τη διάρκεια συνέντευξής στο i-D Magazine είπε: «Νομίζω ότι καθώς μεγαλώνω, μια μέρα θα ξεκινήσω μια οικογένεια και δεν ξέρω αν θα είμαι πάντα μοντέλο.

Έξαλλη η Τζίτιζ Χαντίντ με την Ελλάδα: "Με έκλεψαν! Δεν ξαναπάω εκεί!"

Η Τζίτζι Χαντίντ (Gigi Hadid) βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων πριν δύο βδομάδες μαζί με την αδελφή της, Μπέλα (Bella), καθώς και άλλες φίλες τους, για να γιορτάσουν τα γενέθλια της 34χρονης αδελφής τους Αλάνα. Και ενώ όλα φαίνονταν τέλεια, με τα διάσημα μοντέλα να δημοσιεύουν συνεχώς στιγμιότυπα στα social media από τις διακοπές τους και τα πάρτι τους στο ελληνικό νησί, η Τζίτζι σε μία από τις αναρτήσεις της αποκάλυψε πως έπεσε θύμα ληστείας. Τζιτζι Χαντίντ: Πώς διατηρεί την σιλουέτα της;

Με λήστεψαν. Δεν πρόκειται να ξαναπάω. Δεν σας το συστήνω (σ.σ.: τη Μύκονο). Ξοδέψτε τα χρήματά σας αλλού» έγραψε στην ανάρτησή της, χωρίς να γράψει άλλες λεπτομέρειες για τη ληστεία. Από την πλευρά του, ο πατέρας της, Μοχάμεντ, μίλησε στο «TMZ» και είπε ότι η ληστεία έγινε στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στη Μύκονο ενώ έλειπαν οι κόρες του. «Ευτυχώς, κανένας δεν τραυματίστηκε» είπε ο Μοχάμεντ Χαντίντ στο «TMZ» και δήλωσε ότι τους έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα, μετρητά και κοσμήματα.

Αρκετοί χαρακτήρισαν τα σχόλια της Χαντίντ απερίσκεπτα και ανεύθυνα, γράφοντας πως είναι παράλογο να δαιμονοποιείς μια ολόκληρη χώρα για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Μάλιστα, κάποιος σχολίασε, σύμφωνα με το «Cosmopolitan»: «Με λήστεψαν στο Μαϊάμι... Δεν λέω στους ανθρώπους να μην πάνε εκεί... ηλίθια ανάρτηση».

Ένας άλλος επεσήμανε πως η Ελλάδα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην τουριστική της βιομηχανία. «Μία από τις κυριότερες πηγές εισοδήματος της Ελλάδας είναι ο τουρισμός και κυριολεκτικά δυσφημείτε τη χώρα. Εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται τη Μύκονο ετησίως. Επειδή συνέβη σε σένα, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να συμβεί σε όλους. Έχετε δει ποτέ τα εγκλήματα και τις δολοφονίες που συμβαίνουν στη χώρα σας; Για να μη μιλήσουμε για τις μαζικές δολοφονίες. Σε παρακαλώ! Τι σημαίνει αυτό; Ότι κανείς δεν θα έπρεπε να επισκεφθεί τις ΗΠΑ;».

Μετά την κριτική που δέχθηκε, το διάσημο μοντέλο αποφάσισε να προβεί στον ακόλουθο σχολιασμό: «Επιτρέψτε μου να το καταστήσω σαφές σε όσους πιστεύουν ότι δεν δικαιούμαι να εκφράσω την άποψή μου για την εμπειρία μου και να προειδοποιήσω τους ανθρώπους γι’ αυτήν – με λήστεψαν μαζί με άλλα 30 σπίτια εκείνο το βράδυ, κάποια υπό την απειλή όπλου. Δεν ήταν δυνατόν να έρθω σε επαφή με οποιαδήποτε μορφή επιβολής του νόμου, πέρα από την ιδιωτική μου ασφάλεια.

Αυτό είναι ένα προνόμιο το οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι που ταξιδεύουν εκεί δεν θα είχαν. Εάν συμβεί κάτι ενώ το αστυνομικό τμήμα είναι κλειστό, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να γίνει για να προστατευτείς και όταν ανοίξει το αστυνομικό τμήμα, δεν φαίνεται πως η κατάρτιση και οι πόροι του συμβαδίζουν με την διατήρηση της ασφάλειας των ανθρώπων όσον αφορά στον αριθμό των εγκλημάτων που συμβαίνουν εκεί σε νυχτερινή βάση (μιλάω για το συγκεκριμένο νησί μόνο, γιατί εκεί έζησα όλη αυτή την εμπειρία).

Αυτή δεν είναι μια πληροφορία που γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι προτού επισκεφθούν τη Μύκονο. Αν ήξερα ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν τόσο συχνά και πως δεν υπήρχε υποδομή για να προστατευθεί κάποιος, δεν θα είχα πάει. Επομένως, αυτή είναι η γνώμη μου, που βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά, και αν δεν σας αρέσει, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Τέλος, δουλεύω πολύ σκληρά και πολύ σπάνια κάνω τέτοια ταξίδια για μένα και τους φίλους μου. Συνεπώς, αν θέλω να ποστάρω φωτογραφίες από το ταξίδι αφότου με λήστεψαν, θα το κάνω».


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share