Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βίκυ Καγιά: "Μπορεί να μην με συμπαθεί η..."

Όλα όσα είπε

27 Απριλίου 2020 16:06
Βίκυ Καγιά:

Καλεσμένη στην Φαίη Σκορδά, στο "Πρωινό" μέσω Skype, η Βίκυ Καγιά ερωτήθηκε τόσο για την νέα της καθημερινότητα στο σπίτι, παρέα με τα παιδιά της, όσο και για την σχέση της με την Έλενα Χριστοπούλου.

Η ίδια δήλωσε ότι οι σχέσεις αυτή την περίοδο γενικά με όλους είναι δύσκολες, τόσο οι προσωπικές όσο και οι επαγγελματικές. Η Φαίη την ρώτησε αν έχει ενοχληθεί από κάποια σχέση που είχε, με την ίδια να της απαντάει ότι είναι πολύ δύσκολο να στενοχωρηθεί από κάτι τέτοιο, ενώ δεν έχει δώσει ποτέ κάποιο κακό σχόλιο για κάποιον.

Δεν είναι και το πιο εύκολο να την ρωτάνε για αυτό που έγινε, ούτε το πιο ωραίο εκεί που είναι ήρεμη με τα παιδιά της να δέχεται τηλεφωνήματα, για ένα θέμα που δεν έχει πάρει ποτέ μέρος, αναφερόμενη στο unfollow που έκανε η Έλενα Χριστοπούλου. "Μπορεί να μην με συμπαθεί. Τι να κάνω; Δεν μπορώ να νιώσω άσχημα για αυτό, δεν έχω κάτι κακό μέσα μου!"

Η ίδια μάλιστα ανέφερε πως παραμένει ένας απλός θεατής στην όλη υπόθεση και πως της εύχεται τα καλύτερα μόνο, αφού υπήρξαν και καλές στιγμές μεταξύ τους και συνεχίζει να την ακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όσον αφορά την καθημερινότητά της, η Βίκυ Καγιά ανέφερε ότι περνάει αρκετό χρόνο με τα μικρά της και το προσπαθεί να τα βοηθήσει με το διάβασμα, αν και ο μικρός της γιος της λέει πως η καθηγήτριά του είναι καλύτερη από εκείνη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε:

Χαμός με την Βίκυ Καγιά - Δεν φαντάζεστε ποια την "διέγραψε"

Ένα αναπάντεχο unfollow δέχθηκε η Βίκυ Καγιά στο Instagram, και προκάλεσε αναστάτωση σε όλη την showbiz. Ποια την διέγραψε;

Στο Πρωινό σχολίασαν το αναστάσιμο unfollow της Έλενας Χριστοπούλου στην Βίκυ Καγιά. Να θυμίσουμε τις δηλώσει της Βίκυς ότι «Δεν μπορούμε -να τη δούμε ξανά στο GNTM- γιατί έχει πάει σε άλλη εκπομπή. Δεν νομίζω να γίνεται να επιστρέψει, όποιος φεύγει από το Star δεν επιστρέφει. Όχι επειδή έχουν κάποιο θέμα προσωπικά με την Έλενα Χριστοπούλου, αλλά οποιοσδήποτε φεύγει δεν γυρνάει στο κανάλι».

Από τότε ξεκίνησαν οι φήμες για την ρήξη στις σχέσεις τους αλλά και για μια νέα κόντρα, εφόσον πήγε "απέναντι". Τόσο η Βίκυ Καγιά, όσο και η Έλενα Χριστοπούλου δεν τοποθετήθηκαν δημόσια, ενώ το GNTM σύμφωνα και με τον Δημήτρη Σκουλό θα συνεχιστεί κανονικά, και αναμένεται το casting μετά από την πανδημία.

Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης αποκάλυψαν στο Πρω1νό του ANT1 πως η Έλενα Χριστοπούλου έκανε unfollow στο Instagram τη Βίκυ Καγιά, κίνηση που επαληθεύει τις φήμες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share