Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις: Έχει κορωνοϊό η Κόνι Μεταξά;

Έκανε το τεστ!

26 Απριλίου 2020 16:42
Ραγδαίες εξελίξεις: Έχει κορωνοϊό η Κόνι Μεταξά;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την Κόνι Μεταξά, η οποία ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, αναφέροντας πως έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό.

To J2US ξεκινάει σε λίγο καιρό και έτσι οι συντελεστές του επιτυχημένου show έπιασαν ήδη δουλειά για να δούμε μερικά μοναδικά αποτελέσματα και πάλι στις οθόνες μας.

Ωστόσο τα γυρίσματα θα γίνονται με όλα τα μέτρα ασφαλείας που έχουν παρθεί και έτσι, σήμερα, κριτές και διαγωνιζόμενοι έκαναν όλοι το τεστ για τον κορωνοϊό με σκοπό να διαπιστωθεί εάν είναι θετικοί στον ιό.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Κόνι Μεταξά, η οποία ανακοίνωσε πως μόλις έκανε το τεστ πριν από λίγο, ωστόσο ακόμα βρίσκεται σε αναμονή των αποτελεσμάτων. Μέσα από το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κόρη του Λευτέρη Πανταζή περιέγραψε και τον τρόπο με τον οποίο της έκανε ο γιατρός το τεστ. Στο διαδίκτυο, μάλιστα, έχει διαρρεύσει μια φωτογραφία της από το παρελθόν, που δεν είχε δει κανείς.

Πηγή: Youweekly.gr

Η Κόνι Μεταξά ποζάρει ολόγυμνη στο ελληνικό Playboy!

Η Κόνι Μεταξά είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο σέξι και καυτά κορίτσια της εγχώριας σόου μπιζ. Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά είναι πολυτάλαντη και συνδυάζει την υποκριτική και το τραγούδι. Η Κόνι διαθέτει έναν από τους πιο hot λογαριασμούς στο Instagram και κάθε της ανάρτηση γίνεται θέμα... συζήτηση. Η νεαρή σεξοβόμβα φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για λογαριασμό του ελληνικού Playboy και παραχώρησε στο περιοδικό και μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Για τη σχέση της με τους άνδρες: Ο άνδρας γενικά θέλει το εύκολο. Όταν λέω το εύκολο, δεν εννοώ την κοπέλα που θα κοιμηθεί μαζί του από το πρώτο βράδυ. Εννοώ το όχι περίπλοκο. Οπότε, αν και είμαι προσεγγίσιμη από αυτή την άποψη, είμαι εξίσου περίπλοκη. Με φοβούνται από την άποψη ότι δεν ξέρουν πώς να κουμαντάρουν όλη αυτή την τρέλα. Πάντως ένα πράγμα που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει είναι να βαρεθούν.
Και ταυτόχρονα αυτό είναι το κακό.

Για το επίθετο «Πανταζή»: Πλέον έχω συμβιβαστεί και μου αρέσει. Αλλά νομίζω το κατάφερα επειδή μπόρεσα να κάνω κάτι δικό μου. Σε μερικές δουλειές ήταν προκατειλημμένοι, νομίζω όμως πως πάντα αποδεικνύω πως δεν είμαι απλά η κόρη κάποιου και πως έχω κι εγώ κάτι να δώσω.

Για το αν είναι ανοιχτόμυαλη ή παραδοσιακή: Είμαι ανοιχτόμυαλη σε όλα, εκτός από τις ανθρώπινες σχέσεις. Στις φιλίες και στις ερωτικές σχέσεις είμαι πιο παραδοσιακή. Νομίζω ότι κάποια πράγματα είναι βασικά και, όσο ανοιχτόμυαλος κι αν είσαι, παραμένουν σταθερά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share