Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μπαμπάς για 4η φορά πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής - Η αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Να τους ζήσει!

25 Απριλίου 2020 18:56
Μπαμπάς για 4η φορά πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής - Η αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Μια ευχάριστη αποκάλυψη έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα από την εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού λέγοντας πως διάσημος Έλληνας τραγουδιστής έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά και μάλιστα το ανακοίνωσε ο ίδιος. Ωστόσο, εχθές έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και μια πρώην παίκτρια του Power of Love, δείτε εδώ για ποια πρόκειται.

Ο διάσημος τραγουδιστής δεν είναι άλλος από τον Αλέκο Ζαζόπουλο. «Πριν πάμε σε διαφημίσεις, θέλω να σας πω, ότι ο Αλέκος Ζαζόπουλος, επικοινώνησε με την εκπομπή μας και μοιράστηκε μαζί μας το χαρμόσυνο γεγονός ότι έγινε πατέρας. Τη Μεγάλη Πέμπτη, η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το παιδάκι τους. Αλέκο μου, να σας ζήσει, να είναι γερό και να είναι τυχερό. Χαιρόμαστε πολύ που το μοιράστηκες μαζί μας. Να σας ζήσει, να σας ζήσει πραγματικά. Χαιρομαστε», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Ήρθαν τα ευχάριστα για κορυφαίο τραγουδιστή! Έγινε μπαμπάς για 3η φορά!

Κορυφαίος τραγουδιστής πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά. Η επί 20 χρόνια σύζυγος και σύντροφος του έφερε στον κόσμο ακόμη ένα παιδάκι και μεγάλωσε την οικογένεια τους, γεμίζοντας τους χαρά στο σπίτι, ενώ πρόσφατα πασίγνωστος τραγουδιστής πήρε την απόφαση να συγκατοικήσει με την κοπέλα του.

Ο λόγος για τον Ενρίκε Ιγκλέσιας και την Άννα Κουρνίκοβα. Η τενίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι και χάρισε ένα αδερφάκι στα δίδυμα, που απέκτησαν το 2017, Λούσι και Νίκολας.

Το ζευγάρι μπορεί να είναι λάτρης του Instagram και να μοιράζεται σχεδόν καθημερινά διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του, ωστόσο αυτή την φορά θέλησε να κρατήσει την εγκυμοσύνη κρυφή.

Την αποκάλυψη έκανε ο αδερφός του τραγουδιστή, Χούλιο Ιγκλέσιας τζούνιορ, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Χιλής. Όταν ρωτήθηκε ωστόσο, για το φύλο του μωρού είπε πως είναι μυστικό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share