Σάββατο, 28 Μαΐου 2022

Ανδρέας Μικρούτσικος: Πού είναι και τι κάνει σήμερα η πρώην του, Δήμητρα Ρουμπέση;

Μια πολύ διαφορετική ζωή

25 Απριλίου 2020 12:28
Ανδρέας Μικρούτσικος: Πού είναι και τι κάνει σήμερα η πρώην του, Δήμητρα Ρουμπέση;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το κορίτσι που γνωρίσαμε στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου ως παρτενέρ του στην τηλεόραση και σύζυγό του.

Στις 16 Ιανουαρίου 2005, στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά, Ανδρέας Μικρούτσικος και Δήμητρα Ρουμπέση επισημοποίησαν τη σχέση τους.

Κουμπάρος του ζευγαριού, ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Το διαζύγιο, όμως, δεν άργησε να έρθει. Στις 8 Φεβρουαρίου του 2010 αποκάλυψε ότι στο γάμο τους υπήρχε και τρίτο πρόσωπο και μάλιστα πρόσωπο που είχε σχέση με το σπίτι τους. Είπε ότι έγιναν πολλές προσπάθειες για να σωθεί ο γάμος της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο απέβησαν, όμως, άκαρπες με αποτέλεσμα το διαζύγιο να αποτελεί μονόδρομο. Λίγο καιρό αργότερα, ο διάσημος πρώην παρουσιαστής θα θρηνούσε το θάνατο του αδελφού του, Θάνου.

Η ίδια είπε ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να φέρει ισορροπία στη σχέση της, ωστόσο ο Ανδρέας Μικρούτσικος τη συμβούλευε να μην παρεξηγεί καταστάσεις και στη συνέχεια έφυγε για Μήλο ενώ εκείνη του ζητούσε να μείνουν εδώ και να βρουν λύση στα αδιέξοδα της σχέσης τους. Το διαζύγιο βγήκε συναινετικό τον Αύγουστο του 2009 αν και ο Αντρέας αρχικά δεν υπέγραφε!

Πού είναι και τι κάνει σήμερα η πρώην του Ανδρέα Μικρούτσικου, Δήμητρα;

Δεν άργησε όμως, να έρθει και ο άνδρας που την έκανε ευτυχισμένη, μετά από το τέλος του γάμου τους. Η σχέση της με τον 41χρονο τώρα Γιάννη Λιβέρη, που διατηρεί bistro beach bar στη Ζάκυνθο, ήταν μοιραία, αφού της χάρισε την ευτυχία και δυο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, τον 4χρονο σήμερα Ηλία και τη 2 χρόνων Μαρία.

Πού είναι και τι κάνει σήμερα η πρώην του Ανδρέα Μικρούτσικου, Δήμητρα;

Η Δήμητρα Ρουμπέση είναι μία πολύ ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα και συχνά πυκνά αναρτά στο Instagram και στο Facebook τρυφερά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τα παιδάκια της, όπως αυτές που μοιράστηκε πρόσφατα.

Άλλος άνθρωπος ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Η φωτογραφία από το παρελθόν που μας άφησε άφωνους

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον γιο του αλλά και την Ερασμία Μάνου, παιδάκια ακόμα. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στον χρόνο, ενώ όπως θα δείτε, είναι άλλος άνθρωπος.

Πρόκειται για μια φωτογραφία που μας γυρνά χρόνια πίσω, αλλά και που φέρνει συγκίνηση. Με αφορμή αυτή την εικόνα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγραψε δυο λόγια για τον χρόνο, που περνά γρήγορα. Είναι μια πολύ παλιά φωτογραφία την οποία ανέβασε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, σε αυτήν τον βλέπουμε να είναι μαζί με τον γιο του Σέργιο (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα), αλλά και την Ερασμία Μάνου, κόρη της Σοφίας Βόσσου, που τότε ήταν ζευγάρι με τον γνωστό παρουσιαστή.

"Πριν μερικούς αιώνες η πριν μια στιγμή! Έτσι είναι ο χρόνος, Κόλπο" έγραψε ο γνωστός παρουσιαστής στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε. Δείτε την φωτογραφία:

Ανδρέας Μικρούτσικος γιος

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share