Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νύχτες θρίλερ για τον Γιώργο Παπαδάκη: Τι κάνει λίγο μετά τα μεσάνυχτα με την γυναίκα του;

Σοκ

25 Απριλίου 2020 08:44
Νύχτες θρίλερ για τον Γιώργο Παπαδάκη: Τι κάνει λίγο μετά τα μεσάνυχτα με την γυναίκα του;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά είχε μιλήσει ο Γιώργος Παπαδάκης, σχετικά με το τι κάνει λίγο μετά τα μεσάνυχτα με την γυναίκα του. Ενώ, μία αποκάλυψη για το πόσο δυσκολεύτηκε να πείσει τον Μίνωα Κυριακού για την πρωινή εκπομπή, είχε κάνει ο παρουσιαστής.

«Λίγο πριν από τον κορωνοϊό είχα ένα προβληματάκι με την υγεία μου. Κρύωσα. Είχα ένα κρύωμα πολύ βαρύ, πολύ σοβαρό. Χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση, να μην έρθω δυο μέρες στη δουλειά. Ήταν δυο μέρες πριν αρχίσουν τα μέτρα. Όπως επίσης μου είπαν οι γιατροί πως πρέπει να κόψω υποχρεωτικά το τσιγάρο. Δυο πακέτα τσιγάρα την ημέρα. Κορωνοϊός, απομόνωση, δύο πακέτα την ημέρα…δεν έχω παχύνει αλλά έχω φάει δέκα… κομπολόγια. 55 ημέρες έχω να βάλω τσιγάρο στο στόμα μου. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, όχι σε μένα. Αυτοί τα τραβάνε. Μου βγαίνει ένας κορωνοϊός εσωτερικός», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Τόνισε, επίσης, ότι παρόλο που βρίσκεται σπίτι εξαιτίας του κορωνοϊού, συνεχίζει να εργάζεται τις ίδιες ώρες. «Ξυπνάω χαράματα, ξυπνάω 2.30 ώρα. Κάνω την προετοιμασία μου. Στις 4:00 έχουμε την πρώτη διάσκεψη με τους συνεργάτες μου. Δουλεύω ακριβώς τις ίδιες ώρες. Θέλω να φύγω από το σπίτι, θέλω να έρθω στο στούντιο», υπογράμμισε ο γνωστός παρουσιαστής.

Όσον αφορά στην ενημέρωση που παρέχεται από τα ΜΜΕ σχετικά με τον κορωνοϊό, ο Γιώργος Παπαδάκης υπογράμμισε ότι «είναι πολλές φορές που με την ενημέρωση ψυχοπλακώνομαι αλλά υπάρχει η ανάγκη της ενημέρωσης. Με ενοχλεί η δραματοποίηση του γεγονότος». «Είναι μία σοβαρή κατάσταση που κανένας από τους ζώντες στον πλανήτη δεν έχει ξαναζήσει», πρόσθεσε.

"Σιχαίνομαι τους ανθρώπους που λένε ότι..." - Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκαλύπτει!

Ο Γιώργος Παπαδάκης σε μια εξομολόγηση του, μίλησε για μια αποτυχία στον ΑΝΤ1 που τον "στιγμάτισε", ενώ αναφέρθηκε και στους ανθρώπους που λένε ότι δεν βλέπουν τηλεόραση.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής -ο οποίος "τρελαίνει" καθημερινά τον πίνακα της AGB- σε παλαιότερη συνέντευξη του, είχε αναφερθεί σε μια βραδινή εκπομπή που δέχτηκε να παρουσιάσει, και είχε τονίσει πως δε θα το ξαναέκανε ποτέ, ενώ από την άλλη είχε αποκαλύψει αυτό που σιχαίνεται στους ανθρώπους. Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης:

Βρεθήκατε και στη βραδινή ζώνη. Θα το ξανακάνατε;

Δεν θα το ξαναέκανα ποτέ! Ούτε μου άρεσε, ούτε είμαι το κατάλληλο πρόσωπο να το κάνει. Τότε τα πράγματα ήταν περίεργα στον ΑΝΤ1. Έπρεπε να κάνουμε κάτι. Μου το ζήτησαν από το κανάλι και το έκανα, παρόλο που ήξερα ότι θα αποτύχω και απέτυχα! Να σου πω γιατί απέτυχα;

Μετά από τόσα χρόνια, είναι δύσκολο να κάνει το πρωί τη μαθήτρια και το βράδυ την πόρνη. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να κάνουν ψυχαγωγία και εκείνοι που κάνουν ενημέρωση. Εγώ δεν μπορώ να κάνω ψυχαγωγία.

Τηλεόραση παρακολουθείτε;

Τα πάντα. Επίσης, σιχαίνομαι τους ανθρώπους που λένε ότι δεν βλέπουν τηλεόραση, ενώ παρακολουθούν τα πάντα. Δεν σνομπάρω κανένα πρόγραμμα. Μπορεί να μου αρέσει ή να μη μου αρέσει, αλλά δεν θα κατηγοριοποιήσω κανένα πρόγραμμα. Βλέπω όλες τις ενημερωτικές εκπομπές, όλα τα δελτία ειδήσεων και όλες τις εκπομπές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share