Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άλλος άνθρωπος ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Η φωτογραφία από το παρελθόν που μας άφησε άφωνους

Αγκαλιά με τον γιο του!

23 Απριλίου 2020 14:32
Άλλος άνθρωπος ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Η φωτογραφία από το παρελθόν που μας άφησε άφωνους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον γιο του αλλά και την Ερασμία Μάνου, παιδάκια ακόμα. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στον χρόνο, ενώ όπως θα δείτε, είναι άλλος άνθρωπος.

Πρόκειται για μια φωτογραφία που μας γυρνά χρόνια πίσω, αλλά και που φέρνει συγκίνηση. Με αφορμή αυτή την εικόνα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγραψε δυο λόγια για τον χρόνο, που περνά γρήγορα. Είναι μια πολύ παλιά φωτογραφία την οποία ανέβασε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, σε αυτήν τον βλέπουμε να είναι μαζί με τον γιο του Σέργιο (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα), αλλά και την Ερασμία Μάνου, κόρη της Σοφίας Βόσσου, που τότε ήταν ζευγάρι με τον γνωστό παρουσιαστή.

"Πριν μερικούς αιώνες η πριν μια στιγμή! Έτσι είναι ο χρόνος, Κόλπο" έγραψε ο γνωστός παρουσιαστής στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε. Δείτε την φωτογραφία:

«Ο καημός είναι αβάσταχτος…» - Ανατριχιάζουν τα λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου για τα γενέθλια του Θάνου

Ο Θάνος Μικρούτσικος γεννήθηκε σαν σήμερα (13/4) πριν από 73 χρόνια και θα μπορούσε να γιορτάζει τα γενέθλιά του, αλλά δυστυχώς εδώ και λίγο καιρό ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης δεν είναι πια κοντά μας, κάτι που εξέφρασε με ανατριχιαστικό τρόπο ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο διάσημος παρουσιαστής, ο οποίος λίγες μέρες μετά το θάνατο του αδελφού του είχε διακομιστεί στην εντατική, έχει αναρρώσει αλλά διαρκώς σκέφτεται την απώλεια του αγαπημένου του προσώπου του. Δε θα μπορούσε, επομένως, να ξεχάσει τα γενέθλια, τα πρώτα «χωρίς την φυσική παρουσία» του, όπως αναφέρει ο Ανδρέας.

«Πρώτη επέτειος σήμερα των γενεθλίων χωρίς τη φυσική σου παρουσία. Καημός αβάσταχτος», έγραψε στο Facebook ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπό του

Η Άσπα Τσίνα μιλάει για τον Ανδρέα Μικρούτσικο μετά από χρόνια! Ποιο είναι το πραγματικό του πρόσωπο και τι έγινε στο Fame Story; Αποκάλυψη τώρα!

Η ίδια, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” και έκανε μια εξομολόγηση - κατάθεση ψυχής! «Το 2002 έλεγα πολλά μέσα στο παιχνίδι. Ο Ανδρέας ήταν ένας... Διαβάστε όσα είπε για το αληθινό πρόσωπο του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share