Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νατάσα Παζαΐτη: Η τοποθέτηση για τον καρκίνο που πρέπει να διαβάσετε

Τι ανέφερε;

23 Απριλίου 2020 13:40
Νατάσα Παζαΐτη: Η τοποθέτηση για τον καρκίνο που πρέπει να διαβάσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μια ανάρτησή της, η Νατάσα Παζαΐτη, αναφέρθηκε στον καρκίνο του μαστού και τη διάγνωσή του. Ένα κείμενο που όλες οι γυναίκες πρέπει να διαβάσουν.

Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, ως γνωστόν, ειδικεύεται στην ογκολογική και την επανορθωτική χειρουργική του μαστού. Όλα αυτά τα χρόνια, έχει αφιερωθεί στο επάγγελμά της, το αγαπά, ενώ μάλιστα, έχει δημιουργήσει κι ένα υπερσύγχρονο ιατρείο (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του).

Έτσι συχνά - πυκνά δημοσιεύει στο Instagram της, φωτογραφίες που αφορούν το μαστό. Χθες (22/04) δημοσίευσε μια εικόνα, στην οποία φαίνεται μια γυναίκα που παλεύει και έγραψε στη λεζάντα:

"Οι έρευνες το επιβεβαιώνουν ξανά και ξανά: ο Καρκίνος του Μαστού αν προληφθεί σε πρώιμο στάδιο, αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Το 90% της πλήρους ίασης βασίζεται στην έγκαιρη διάγνωση. Η γνώση, λοιπόν, γύρω από την πρόληψη, τη διάγνωση και τα συμπτώματα του Καρκίνου του Μαστού είναι η δύναμή σου. #καρκινος_μαστου #διαγνωση #προληψη #ιαση #συμπτωματα #κεντρο_υγειας_μαστου #νατασα_παζαιτη"

Δείτε την ανάρτηση:

Αυτή είναι η ηλικία της Νατάσας Παζαΐτη - Θα μείνετε άναυδοι

Τα γενέθλιά της είχε πριν λίγες ημέρες η Νατάσα Παζαϊτη, σύζυγος του Κώστα Καραμανλή. Ποια είναι η ηλικία της;

Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, αποφάσισε να δημοσιεύσει μια οικογενειακή φωτογραφία (δείτε την εικόνα εδώ) τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να έχουμε δίπλα μας τους ανθρώπους που αγαπάμε. Στη συνέχεια, όμως, δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία από την ώρα που έσβηνε τα κεριά της τούρτα. Χαρακτηριστικό είναι πως πάνω στην τούρτα υπήρχε το σήμα των ημερών "Μένουμε σπίτι".

Πότε γεννήθηκε η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού και πόσο ετών είναι;

Η Αναστασία Παζαΐτη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 14 Απριλίου του 1966 και κατάγεται από την Επανομή Θεσσαλονίκης. Αυτό σημαίνει πως είναι 54 ετών! Η ίδια είναι τόσο κομψή και όμορφη που μοιάζει για μικρότερη.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share