Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έσκασε ανακοίνωση από τον Νίκο Χατζηνικολάου

Η φωτογραφία του, μας έκανε να "λιώσουμε"!

19 Απριλίου 2020 09:59
Έσκασε ανακοίνωση από τον Νίκο Χατζηνικολάου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις δικές του ευχές για το Πάσχα, θέλησε να δώσει ο αγαπημένος Νίκος Χατζηνικολάου. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ευχήθηκε με μια φωτογραφία που μας έκανε να "λιώσουμε".

Ο κεντρικός παρουσιαστής του ANT1, όπως και όλοι μας, πέρασε ένα διαφορετικό Πάσχα στο σπίτι. Ωστόσο, είχε δίπλα του αγαπημένα πρόσωπα που τον κάνουν χαρούμενο. Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι η σύζυγός του Κρίστη Τσολακάκη, την οποία και λατρεύει, όπως έχουμε δει πολλές φορές.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέσω του Instagram του, είπε "Χριστός Ανέστη" σε όλο τον κόσμο, με μια φωτογραφία, όπου είναι αγκαλιά με τη σύζυγό του. Η φωτογραφία αυτή είναι από το παρελθόν, ενώ οι δυο τους δείχνουν ευτυχισμένοι. "Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! Με υγεία! Και του χρόνου να ανταμώσουμε στις εκκλησιές μας!", έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτηση:

"Έχω μεγάλο άγχος γι αυτόν με όσα..." - Όσα αναφέρει ο Νίκος Χατζηνικολάου για τον μεγάλο του γιο

Ανατριχιάζει το μήνυμα του Νίκου Χατζηνικολάου για τον μεγάλο του γιο, Πάνο, ο οποίος ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Στο μήνυμα του αναφέρει μεταξύ άλλων: "Έχω μεγάλο άγχος γι αυτόν με όσα συμβαίνουν...".

Με την κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία να γίνεται ολοένα και δυσκολότερη, ο παρουσιαστής του ANT1, είναι φυσικό να ανησυχεί για τον γιο του, ο οποίος μετά την αποφοίτησή του από το London School of Economics, αποφάσισε να κατοικίσει εκεί μόνιμα.

Όπως είναι λογικό, ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι αγχωμένος που το παιδί του βρίσκεται μακριά. Μάλιστα, ανέβασε ένα post με μια φωτογραφία τους από την τελευταία τους συνάντηση και έγραψε στη λεζάντα:

"Φωτογραφία από την τελευταία συνάντηση μου με τον Πάνο μου,που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Εχω μεγάλο άγχος γι αυτόν με όσα συμβαίνουν... Καλό ξημέρωμα! Με υγεία!"

Δείτε την ανάρτηση:

Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Πάνος, είναι το παιδί που είχε αποκτήσει ο Νίκος Χατζηνικολάου στον πρώτο του γάμο. Δείτε εδώ την πρώτη σύζυγο του παρουσιαστή.

Πλάκα κάνεις; Αυτή είναι η ηλικία του Νίκου Χατζηνικολάου

Γνωρίζετε την ηλικία του Νίκου Χατζηνικολάου; Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του ANT1.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης. Από την αρχή της καριέρας του, σημείωσε μια λαμπρή πορεία με το τηλεοπτικό κοινό, να δείχνει την εμπιστοσύνη του μέχρι σήμερα, όπως φαίνεται και στα νούμερα τηλεθέασης. Πάμε όμως στο θέμα μας... Ξέρετε πόσο ετών είναι;

Tι και αν τον βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση για περισσότερα από 20 χρόνια; Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι μόλις 57 ετών! Ο έμπειρος δημοσιογράφος είναι γεννημένος στις 09 Οκτωβρίου του 1962.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share