Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δύσκολες μέρες για τον Γιώργο Παπαδάκη

Τι συνέβη;

19 Απριλίου 2020 08:36
Δύσκολες μέρες για τον Γιώργο Παπαδάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τις δύσκολες ημέρες που πέρασε στην καριέρα του, μίλησε ο παρουσιαστής, Γιώργος Παπαδάκης, με αφορμή τα τριάντα χρόνια στον ΑΝΤ1.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα", μίλησε στο "Τηλέραμα" και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα, πριν από αυτή τη συνέντευξη, αποκάλυψε στην εκπομπή "Πρωινό", ότι πρόσφατα είχε ένα σοβαρό θέμα υγείας. Διαβάστε παρακάτω ένα απόσπασμα:

Για πόσα χρόνια ακόμα θα αντέχετε να το κάνετε αυτό;

"Έχω αντοχές ακόμα! Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάθεται! Άλλωστε είναι και το επάγγελμά μας τέτοιο. Ένας δημοσιογράφος παραμένει δημοσιογράφος και πολλά χρόνια μετά τη συνταξιοδότησή του. Εγώ δεν έχω συνταξιοδοτηθεί ακόμα. Θα πει κανείς:

“Φτάνει, ρε Παπαδάκη, δώσε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους!”… Αυτό είναι σύντομο ανέκδοτο, γιατί από αυτή την εκπομπή έχουν περάσει πάνω από 500 άτομα. Εκπληκτικοί άνθρωποι, καλοί συνάδελφοι, φιλαράκια, που από τηλεόραση δεν ήξεραν ούτε το τηλεκοντρόλ να χρησιμοποιούν και αυτή τη στιγμή έχουν δικές τους εκπομπές".

Σε όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε στιγμή που λυγίσατε και είπατε τα παρατάω;

"Ποτέ! Υπήρξαν βέβαια δύσκολες μέρες. Είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος, με τις εκρήξεις, τις υπερβολές του, τα λάθη του, αλλά μετά από ένα πεντάλεπτο όλα είναι καλά. Έτσι είμαι ως άνθρωπος. Δεν είναι θέμα δύναμης, είναι να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με καλή διάθεση. Ακόμα και τις άσχημες στιγμές. Να μη μένεις σε αυτές. Να μη δίνεις σημασία στις κακίες ορισμένων ανθρώπων, που μπορεί να το μετανιώσεις μετά. Αυτό το προλαβαίνω με έναν περίεργο, μαγικό τρόπο".

Πλάκα κάνεις; Αυτή είναι η ηλικία του Γιώργου Παπαδάκη

Πάθαμε πλάκα μόλις μάθαμε την ηλικία του Γιώργου Παπαδάκη. Δεν φαντάζεστε πόσα κεράκια έσβησε πριν λίγο καιρό.

Πολλοί τον έχουμε στο μυαλό τους για μεγάλο ηλικιακά αφού τον βλέπουμε πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και ειδικά στο Καλημέρα Ελλάδα από το 1992 μέχρι και σήμερα! Ποια είναι η ηλικία του παρουσιαστή; Εσύ τι πιστεύεις; Τον κάνεις για 70; Τον κάνεις για 80; Κι όμως κάνεις μεγάλο λάθος!

Ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος έχει περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή του (δείτε εδώ τι εννοούμε), είναι μόλις 69 ετών μιας και είναι γεννημένος στις 04 Φεβρουαρίου του 1951!

Τι και αν τον βλέπουμε στην τηλεόραση για περίπου 30 χρόνια σε καθημερινή βάση, ο παρουσιαστής είναι νεότατος και έχει σίγουρα μπροστά του πολλά χρόνια καριέρας!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share