Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γιώργος Παπαδάκης: Αυτές είναι οι κόρες του - Δεν φαντάζεστε

Πάθαμε πλάκα!

17 Απριλίου 2020 07:52
Γιώργος Παπαδάκης: Αυτές είναι οι κόρες του - Δεν φαντάζεστε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία από τις 2 κόρες του, παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό το πρωί της Τετάρτης (15/04) ο Γιώργος Παπαδάκης! Μόλις δείτε θα μείνετε άναυδοι.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα" μετά το τέλος της εκπομπής του, συνέχισε να έχει παρουσία στον αέρα του ΑΝΤ1, αφού εμφανίστηκε στο “Πρωινό”. Με το ιδιαίτερο χιούμορ του, ζήτησε από τη Φαίη Σκορδά να του δώσει τα αντισώματά της για να μη νοσήσει από κορωνοϊό, ενώ εξήγησε, ότι φέτος πέρασε ένα πολύ βαρύ κρυολόγημα.

Ωστόσο, αποκάλυψε και άλλες πτυχές της καθημερινότητάς του, όπως, ότι τον βάφει η γυναίκα του κάθε πρωί τώρα που βγαίνει στην εκπομπή μέσω skype, ενώ αποκάλυψε, πως μέσα στο σπίτι του, κυκλοφορούν δύο όμορφα σκυλάκια που τις έχει σαν κόρες του.

Η έκπληξη που επιφύλαξε για το τέλος, ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν η τρισχαριτωμένη Μόκα, η μία από τις δύο σκυλίτσες του που έδειξε στην κάμερα. "Είναι τα κοριτσάκια μας. Δεν καταφέραμε να κάνουμε κορίτσια", είπε. Δείτε την μικρή Μόκα παρακάτω:

"Σιχαίνομαι τους ανθρώπους που λένε ότι..." - Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκαλύπτει!

Ο Γιώργος Παπαδάκης σε μια εξομολόγηση του, μίλησε για μια αποτυχία στον ΑΝΤ1 που τον "στιγμάτισε", ενώ αναφέρθηκε και στους ανθρώπους που λένε ότι δεν βλέπουν τηλεόραση.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής -ο οποίος "τρελαίνει" καθημερινά τον πίνακα της AGB- σε παλαιότερη συνέντευξη του, είχε αναφερθεί σε μια βραδινή εκπομπή που δέχτηκε να παρουσιάσει, και είχε τονίσει πως δε θα το ξαναέκανε ποτέ, ενώ από την άλλη είχε αποκαλύψει αυτό που σιχαίνεται στους ανθρώπους. Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης:

Βρεθήκατε και στη βραδινή ζώνη. Θα το ξανακάνατε;

Δεν θα το ξαναέκανα ποτέ! Ούτε μου άρεσε, ούτε είμαι το κατάλληλο πρόσωπο να το κάνει. Τότε τα πράγματα ήταν περίεργα στον ΑΝΤ1. Έπρεπε να κάνουμε κάτι. Μου το ζήτησαν από το κανάλι και το έκανα, παρόλο που ήξερα ότι θα αποτύχω και απέτυχα! Να σου πω γιατί απέτυχα;

Μετά από τόσα χρόνια, είναι δύσκολο να κάνει το πρωί τη μαθήτρια και το βράδυ την πόρνη. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να κάνουν ψυχαγωγία και εκείνοι που κάνουν ενημέρωση. Εγώ δεν μπορώ να κάνω ψυχαγωγία.

Τηλεόραση παρακολουθείτε;

Τα πάντα. Επίσης, σιχαίνομαι τους ανθρώπους που λένε ότι δεν βλέπουν τηλεόραση, ενώ παρακολουθούν τα πάντα. Δεν σνομπάρω κανένα πρόγραμμα. Μπορεί να μου αρέσει ή να μη μου αρέσει, αλλά δεν θα κατηγοριοποιήσω κανένα πρόγραμμα. Βλέπω όλες τις ενημερωτικές εκπομπές, όλα τα δελτία ειδήσεων και όλες τις εκπομπές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share