Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη-σοκ του Γιώργου Παπαδάκη για την υγεία του

«Λίγο πριν από τον κορωνοϊό είχα ένα προβληματάκι…»

15 Απριλίου 2020 20:56
Αποκάλυψη-σοκ του Γιώργου Παπαδάκη για την υγεία του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε πρώτη φορά στο «Πρωινό» για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λίγο πριν την έναρξη των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού. Ενώ, σε μια προηγούμενη εξομολόγηση του, μίλησε για μια αποτυχία στον ΑΝΤ1 που τον "στιγμάτισε", ενώ αναφέρθηκε και στους ανθρώπους που λένε ότι δεν βλέπουν τηλεόραση.

«Λίγο πριν από τον κορωνοϊό είχα ένα προβληματάκι με την υγεία μου. Κρύωσα. Είχα ένα κρύωμα πολύ βαρύ, σοβαρό. Χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση, να μην έρθω δυο μέρες στη δουλειά. Ήταν δυο μέρες πριν αρχίσουν τα μέτρα. Όπως επίσης μου είπαν οι γιατροί πως πρέπει να κόψω υποχρεωτικά το τσιγάρο. Δυο πακέτα τσιγάρα την ημέρα. Δεν έχω παχύνει αλλά έχω φάει δέκα… κομπολόγια. 55 ημέρες έχω να βάλω τσιγάρο στο στόμα μου. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, όχι σε μένα. Αυτοί τα τραβάνε» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης... κουρεύεται μόνος του! (video)

Επειδή την ίδια απορία σίγουρα θα έχετε κι εσείς, σχετικά με το τι κουρεύει ο Γιώργος Παπαδάκης, την απάντησε την έδωσε μόνος του ο ίδιος, ο οποίος μάλιστα σαρώνει και σε τηλεθέαση.

Ο παρουσιαστής του Καλημέρα Ελλάδα έδειξε σήμερα, μέσα από την εκπομπή του, ένα βίντεο στο οποίο κουρεύει ο ίδιος τα μαλλιά του! Τα ποια είπατε; Έ ότι έχει ο καθένας το κόβει, όπως είπε και ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδάκης, με σχετικό χιούμορ που τον διακατέχει.

Δείτε το επικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

"Εδώ και ένα μήνα έχω κόψει...": Ο κορωνοϊός "χτύπησε" τον Γιώργο Παπαδάκη

Μια τρομερή αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης, μέσα από την εκπομπή του "Καλημέρα Ελλάδα", το πρωί της Δευτέρας σχετικά με την... υγεία του!

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως ήταν φανατικός καπνιστής, κάτι που η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζαμε, όμως από την μέρα που ξεκίνησε όλο αυτό με τον κορωνοϊό το έχει κόψει "μαχαίρι"!

"Εδώ και ένα μήνα δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα μου, ενώ έκανα δύο πακέτα την ημέρα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης! Αυτά είναι και τα θετικά του κορωνοϊού. Τον πήρε αρκετά χρόνια αλλά τελικά τα κατάφερε ο έμπειρος παρουσιαστής!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share