Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άλλος άνθρωπος ο Κώστας Καραμανλής - Αδυνατισμένος και με μούσι

Η φωτογραφία που μας άφησε άφωνους!

15 Απριλίου 2020 09:06
Άλλος άνθρωπος ο Κώστας Καραμανλής - Αδυνατισμένος και με μούσι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα 54 της χρόνια έκλεισε χθες (14/04) η Νατάσα Παζαΐτη, και όπως είναι λογικό, το γιόρτασε μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα στο σπίτι τους στη Ραφήνα.

Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, δημοσίευσε και μια φωτογραφία από τα γενέθλια της, όπου είναι αγκαλιά με τον πρώην Πρωθυπουργό και τα παιδιά τους. Ωστόσο αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν η εικόνα του πρώην Πρωθυπουργού. Όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, ο Κώστας Καραμανλής είναι αρκετά αλλαγμένος, καθώς έχει χάσει αρκετά κιλά και μάλιστα έχει αφήσει… μούσι!

"Ευτυχία είναι να γιορτάζεις με τους πιο αγαπημένους ανθρώπους της ζωής σου δίπλα σου", έγραψε η Νατάσα Παζαΐτη, ως λεζάντα στη φωτογραφία που ανάρτησε. Η τούρτα, μάλιστα, ήταν εμπνευσμένη από το "μένουμε σπίτι", μιας και το λογότυπο της καμπάνιας για τον ιό την κοσμούσε.

Δείτε την δημοσίευση:

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Νατάσας Παζαΐτη

Το δικό της μήνυμα για τις ημέρες του Πάσχα και τις δύσκολες στιγμές που ζούμε, θέλησε να περάσει η Νατάσα Παζαΐτη. Τι ανέφερε η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή;

Τον τελευταίο καιρό, όλοι οι Έλληνες #menoume_spiti, προκειμένου να σταματήσουμε την εξάπλωση του φονικού ιού. Έτσι, για πρώτη φορά θα περάσουμε τις ημέρες του Πάσχα μέσα, μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Με αφορμή αυτή την κατάσταση, η Νατάσα Παζαΐτη, η οποία είναι γιατρός (δείτε εδώ το ιατρείο της) θέλησε να δώσει το δικό της μήνυμα.

Στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια εικόνα που απεικονίζει έναν σταυρό και γράφει στη λεζάντα:

"Μεγάλη Εβδομάδα! Εβδομάδα των Παθών. Ο Χριστός παίρνει το δρόμο για το Γολγοθά. Για τη Σταύρωση!
Κι ο καθένας από εμάς κουβαλάει το δικό του Σταυρό και κατευθύνεται στο δικό του Γολγοθά. Κι αυτός ο Σταυρός βγάζει από μέσα μας μια δύναμη που δεν γνωρίζαμε ότι την είχαμε, μια Επιμονή, μια ατσάλινη Θέληση! Θα έρθει η μέρα που και τα δικά μας μαρτύρια θα τελειώσουν. Κι εμείς θα αναστηθούμε. Θα αναγεννηθούμε....... Και θα τ΄αφήσουμε όλα πίσω μας ένα κακό όνειρο, αλλά ταυτόχρονα κι ένα μάθημα Ζωής!!!" Ευχές από μια φίλη της σελίδας μας που δεν ήθελε να αναφέρω το όνομά της , αφιερωμένο σε όλες τις Γυναίκες που δοκιμάζονται...... Αυτή τη χρονιά αφιερωμένο σε όλους εμάς που βιώνουμε αυτή την πρωτόγνωρη δοκιμασία.... Μένουμε σπίτι για να βγούμε νικητές!, Καλό Πάσχα!!!

Δείτε την ανάρτηση:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share