Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Η μάχη με την παχυσαρκία έγινε ένα όπλο για να…» - Συγκλονίζει η Ελεονώρα Ζουγανέλη

Συγκίνησε με όσα είπε!

14 Απριλίου 2020 15:19
«Η μάχη με την παχυσαρκία έγινε ένα όπλο για να…» - Συγκλονίζει η Ελεονώρα Ζουγανέλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει με τα λόγια της σχετικά με την παχυσαρκία η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο οποία έκανε τη δική της εξομολόγηση στο «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου για ένα θέμα που τη «σημάδεψε», έχοντας καταφέρει μάλιστα να χάσει 60 ολόκληρα κιλά.

Η Ελληνίδα καλλιτέχνιδα μίλησε για τα προβλήματα που ένιωθε από την παιδική της ηλικία με την εμφάνισή της, αναφέροντας πως «δεν ήθελα πολύ να μιλάω για αυτό, καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου και κατάλαβα μετά, μάλιστα, ότι πρόκειται για ένα θέμα που κρύβει κι άλλα, υπόγεια, προβλήματα.

Δεν μπορώ να πω, όμως, ότι με στοιχειώνει. Η παχυσαρκία ήταν μια διαδρομή που με έβαλε στο δρόμο μιας ουσίας. Στην εφηβεία θέλεις, η αλήθεια είναι, να αρέσεις και να το εισπράττεις, αλλά σε κάθε περίπτωση από την παχυσαρκία πήρε το δώρο του πείσματος και της πειθαρχίας, ένα όπλο, που χρησιμοποίησα σε αυτό που κάνω».

Ευχάριστα νέα για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Ευχάριστα φαίνεται να είναι τα νέα που έμαθε το πρωί της Μ. Τρίτης ο Νίκος Χατζηνικολάου, καθώς τα νούμερα της εκπομπής "Ενώπιος Ενωπίω" ήταν καλά.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, μετά την έκτακτη τοποθέτησή του, το βράδυ της Μ. Δευτέρας, υποδέχτηκε στο πλατό του ANT1 την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή, καθώς μίλησε για την καριέρα της, την προσωπική της ζωή, αλλά και για το πρόβλημα παχυσαρκίας που αντιμετώπισε σε νεαρή ηλικία.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, στην αρχή δεν αισθανόταν άνετα να μιλάει γι' αυτό, ωστόσο στη συνέχεια κατάλαβε πως κάτι τέτοιο της έδωσε πείσμα και ξεκίνησε να το αντιμετωπίζει διαφορετικά. Τι νούμερα έφερε στο κανάλι η συνέντευξη;

Τι νούμερα έκανε η εκπομπή με καλεσμένη την Ελεονώρα Ζουγανέλη;

Επρόκειτο λοιπόν, για μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, η οποία έφερε καλά νούμερα τηλεθέασης στον Νίκο Χατζηνικολάου. Συγκεκριμένα, η εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" σημείωσε 12,5% και βγήκε πρώτη στη Late night ζώνη. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα νούμερα για τα υπόλοιπα προγράμματα.

Late night

  • AΝΤ1: Ενώπιος Ενωπίω 12,5
  • ALPHA: Tully 8.9
  • STAR: Luther 11.2
  • ΣΚΑΙ: Ο πορφυρός λόφος 6,6
  • OPEN: Babel 7.6
  • Mega: To express του μεσονυχτίου 5,1
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share