Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παντρεύεται για δεύτερη φορά ο Σπύρος Παπαδόπουλος;

Το πήρε απόφαση;

13 Απριλίου 2020 14:00
Παντρεύεται για δεύτερη φορά ο Σπύρος Παπαδόπουλος;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος εδώ και λίγα χρόνια έχει πάρει διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του Αθηνά Τσιλύρα. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν και έναν κούκλο γιο, ο οποίος είναι η αδυναμία τους.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής, δεν άργησε να βρει την… νέα γυναίκα της ζωής του, αφού εδώ και 4 περίπου χρόνια είναι ζευγάρι με την γνωστή ηθοποιό και πρωταγωνίστρια του “Πέτα τη Φριτέζα”, Νικολέττα Κοτσαηλίδου!

Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και έτσι πήραν την απόφαση να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη, σύμφωνα με το ciao. Το ίδιο δημοσίευμα λέει, ότι ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, επέλεξε ένα όμορφο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που και οι δυο αγαπούν και πολύ συχνά επισκέπτονται ταβερνάκια είτε μόνοι τους είτε με φίλους τους.

Μάλιστα το δημοσίευμα αυτό του περιοδικού (αρκετά πιο παλιό βέβαια) δεν αποκλείει το ενδεχόμενο γάμου τονίζοντας πως: "ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο γάμου με την Νικολέτα Κατσαηλίδου, αφού θέλει να είναι δίκαιος με τις γυναίκες της ζωής του".

Ανατριχιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος - "Πάσχω από..."

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο αγαπημένος ηθοποιός αλλά και παρουσιαστής -πριν λίγο καιρό- έκανε μια εξομολόγηση εφ' όλης τής ύλης και αποκάλυψε πολλά που αφορούν την προσωπική αλλά και την επαγγελματική του κατάσταση. Από τι πάσχει;

Μετά την σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε για τον καρκίνο, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, μίλησε για το τι προτιμά,πως χειριζόταν το παρελθόν αλλά και πως ζει το τώρα. Δείτε παρακάτω όσα είπε:

"Προτιμώ τον εαυτό μου είκοσι χρόνια νεότερο. Αλλά αν είχα ένα κουμπί που, με το πάτημά του, θα μπορούσα να διαλέξω μια εποχή, θα πήγαινα πολύ πιο πίσω. Τότε που οι μπακάληδες και οι μαραγκοί είχαν το μολύβι πίσω από το αφτί. Πάσχω από παρελθοντολαγνεία.

Είμαι κολλημένος στη δεκαετία του 1960. Δεν ονειρευόμουν και δεν ονειρεύομαι. Είναι κατάλοιπο του αυτοσχεδιασμού όπου σου έλεγα ότι καταφεύγαμε πιτσιρικάδες για να επιβιώσουμε. Έχω μάθει να μην ασχολούμαι με το μέλλον. Διαχειρίζομαι το παρόν, την πραγματικότητα και – όσο και αν ακούγεται μοιρολατρικό – αφήνω τη ζωή να κάνει παιχνίδι. Ποντάρει η ζωή και εγώ λέω ‘‘μέσα’’ ή ‘‘πάσο’’.

Οι άνθρωποι της δικής μου γενιάς δουλέψαμε σκληρά από μικρά παιδιά. Και το να μάθεις να δουλεύεις και να βάζεις στον εαυτό σου δύσκολα είναι μεγάλη προίκα ζωής. Πλέον, από δύο κουβέντες, μπορώ να καταλάβω αν κάποιος έχει δουλέψει πολύ. Οι άνθρωποι που έχουν δουλέψει πολύ και σκληρά έχουν μια άλλη ματιά, μια άλλη γενναιότητα. Δεν τους περισσεύει χρόνος για να φοβηθούν. Κάναμε το λάθος, ακριβώς επειδή εμείς τραβήξαμε όλα αυτά, να κλείσουμε τα παιδιά σε ένα σελοφάν. Αλλά, εκεί έξω, ο στίβος δεν είναι έτσι. Θέλει τρέξιμο".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share